Ahojte, poraďte automatický kávovar do 300-350€, s ktorým ste spokojní 🍀
De Longhi Magnifica, 100%
@simsalabim len nema napenovaciu (horucovodnu/parnu) trysku, nevadi? AUTORKA, moj tip je (okrem uvedenych Delonghi Magnifica) aj zakladny model Nivona.
@madeincssr netusim, kedze autorka nenapisala, co ma splnat.
DeLonghi nie... radšej niečo nemecké, alebo Philips.
Tchibo majú výborný pomer kvalita-cena, pravidelne sú v akcii v eshope.
@katrin21 No neviem. Taliani tak možno pizzu, alebo špagety. Ale techniku nie. Mal som 2x DeLonghi a krásny design, nový fungoval parádne a reku že Taliani a káva - najlepšie DeLonghi. Prvá závada zlomený vývod na bojleri (už po záruke) - šmejdácka práca. Na druhom odišlo poddimenzované čerpadlo. Mlynček namlel jemnejšie, upchalo sitko a čerpadlo nevydržalo. Teraz mám blbé Beko a neviem si vynachváliť. Recenzie už neberiem vážne. Podľa recenzií sme vyberali sušičku a veľký omyl.
@dezolat och joj, vy toho velmi malo o Talianoch viete evidetne..na kavu si fest potrpia,viem o tom svoje.. keby to bolo par recenzii,nepoviem, ale vyse 500 sa nemoze mylit, dnes ich je viac este urcite... a pozor,to sa on ani extra nestarame..
Kamoska mala drahy Krups kavovar, vyse 1000e, po 2r presne ako skoncila zaruka jej odisiel..kupila tiez magnificu hned po mne a tiez dodnes je spokojna...
A susicku skuste AEG, tiez spokojnost.
Magnificiu som kupil rodicom, pred cca.8 rokmi,bez poruchy robi kavu stale.Doma mame Dinamicu cca.6 rokov,viac ako 4200 kav,tiez bez poruchy.Kolega mal starsi typ a po 24k kav,mu odislo plastove tlacitko,objednal som za 6€ a robi kavu dalej.Samozrejme sa môze vyskytnut aj problemovy kus,ale za mna je Delonghi top👍.
Urcite Delonghi, je to velmi kvalitna znacka. Neolutujes kupu...ide o to ci chces aj mliecne kavy alebo len espresso...ak len to tak ti staci uplne ten zakladny co ide okolo 300 eur...ja mam doma dynamicu uz asi 7 rokov a stale funguje ako hodinky
Autorka, napíš viac o tom. Akú kávu preferujes. Len čiernu alebo aj mliečne kávy. Co všetko by mal ten kávovar mať ?
@dezolat tiež hľadám kávovar, ale do cca 500€. Pôvodne som chcela značku Philips, ale bolo mi povedané, že je to hlučné a nekvalitné. Tak som našla od Delonghi, ktorý by mi vyhovoval po vsetkych strankach. Aj teraz mam Delonghi, ale používam ho len druhý deň. Takže momentálne nemôžem zhodnotiť, ale zatiaľ som spokojná.
@dezolat u Jura moze byt problem s rozpoctom.
Hlavnou požiadavkou je, ako tak pozerám, aby mal aj
funkciu samostatnej mliečnej peny (bez kávy) tzv.babycino 😁
@bessie12 muž chce intenzívnu silnú kávu, ja zas jemnú mliečnu, a syn zas babyccino...
Takže s karafou ? To si pripočítaj aspoň + 100€.
Presnw aj ja tam, ja pijem capuccino ,muz espresso...to ale zavisi skor od kavy, nam vyhovuje napr. Segafredo INTERMEZZO. Tchibo a ine nam nechutia,ani Lavazza,ta iba v Taliansku,u nas ma inu chut co predavaju..
Záleží čo od neho ocakavas a aku kávu preferujes