Poraďte kávovar do 350 EUR

25. dec 2024

Ahojte, poraďte automatický kávovar do 300-350€, s ktorým ste spokojní 🍀

candii
25. dec 2024

Záleží čo od neho ocakavas a aku kávu preferujes

katrin21
25. dec 2024

De Longhi Magnifica, 100%

madeincssr
Včera o 08:11

@simsalabim len nema napenovaciu (horucovodnu/parnu) trysku, nevadi? AUTORKA, moj tip je (okrem uvedenych Delonghi Magnifica) aj zakladny model Nivona.

simsalabim
Včera o 08:30

@madeincssr netusim, kedze autorka nenapisala, co ma splnat.

dezolat
Včera o 09:16

DeLonghi nie... radšej niečo nemecké, alebo Philips.

katrin21
Včera o 09:24

@dezolat naopak, oni su topka..kupovali sme pred 9 rokmi a uz vtedy mal 500 pozitivnych recenzii, takze...tento konkretny typ a naozaj je dobry. Dokonca ho mame aj v praci, kde dostava zabrat x kav denne a je ok

martinka17
Včera o 09:32

Tchibo majú výborný pomer kvalita-cena, pravidelne sú v akcii v eshope.

dezolat
Včera o 09:35

@katrin21 No neviem. Taliani tak možno pizzu, alebo špagety. Ale techniku nie. Mal som 2x DeLonghi a krásny design, nový fungoval parádne a reku že Taliani a káva - najlepšie DeLonghi. Prvá závada zlomený vývod na bojleri (už po záruke) - šmejdácka práca. Na druhom odišlo poddimenzované čerpadlo. Mlynček namlel jemnejšie, upchalo sitko a čerpadlo nevydržalo. Teraz mám blbé Beko a neviem si vynachváliť. Recenzie už neberiem vážne. Podľa recenzií sme vyberali sušičku a veľký omyl.

katrin21
Včera o 10:02

@dezolat och joj, vy toho velmi malo o Talianoch viete evidetne..na kavu si fest potrpia,viem o tom svoje.. keby to bolo par recenzii,nepoviem, ale vyse 500 sa nemoze mylit, dnes ich je viac este urcite... a pozor,to sa on ani extra nestarame..
Kamoska mala drahy Krups kavovar, vyse 1000e, po 2r presne ako skoncila zaruka jej odisiel..kupila tiez magnificu hned po mne a tiez dodnes je spokojna...
A susicku skuste AEG, tiez spokojnost.

tundra
Včera o 10:16

Magnificiu som kupil rodicom, pred cca.8 rokmi,bez poruchy robi kavu stale.Doma mame Dinamicu cca.6 rokov,viac ako 4200 kav,tiez bez poruchy.Kolega mal starsi typ a po 24k kav,mu odislo plastove tlacitko,objednal som za 6€ a robi kavu dalej.Samozrejme sa môze vyskytnut aj problemovy kus,ale za mna je Delonghi top👍.

dezolat
Včera o 10:18

@katrin21 :D mám talianske korene :D Fiat by som nikdy nekúpil a teraz už ani DeLonghi. Sušičku sme kúpili Bosch a AEG je určite tiež špičková značka (aj Miele a pod.) Ale mám proste zlé skúsenosti s DeLonghi.

jenn25
Včera o 10:56

Urcite Delonghi, je to velmi kvalitna znacka. Neolutujes kupu...ide o to ci chces aj mliecne kavy alebo len espresso...ak len to tak ti staci uplne ten zakladny co ide okolo 300 eur...ja mam doma dynamicu uz asi 7 rokov a stale funguje ako hodinky

bessie12
Včera o 11:04

Autorka, napíš viac o tom. Akú kávu preferujes. Len čiernu alebo aj mliečne kávy. Co všetko by mal ten kávovar mať ?
@dezolat tiež hľadám kávovar, ale do cca 500€. Pôvodne som chcela značku Philips, ale bolo mi povedané, že je to hlučné a nekvalitné. Tak som našla od Delonghi, ktorý by mi vyhovoval po vsetkych strankach. Aj teraz mam Delonghi, ale používam ho len druhý deň. Takže momentálne nemôžem zhodnotiť, ale zatiaľ som spokojná.

dezolat
Včera o 11:06

@bessie12 kolega má Jura a nevie si vynachváliť. Predtým mal DeLonghi a nikdy viac. Ja som sa tiež 2x popálil. Ale možno iba smola...

madeincssr
Včera o 11:07

@dezolat u Jura moze byt problem s rozpoctom.

bessie12
Včera o 11:08

@dezolat no Jura áno. Ale do bytu také drahé nepotrebujem. Tam mi stačí niečo lacnejšie. Nebude to na každodenné používanie.
Ten kavovar co mam teraz sa bude používať denne, tak dúfam, že tych pár rokov vydrží. Nebolo to najlacnejšie.

dezolat
Včera o 11:20

@bessie12 dá sa aj za 600...

bessie12
Včera o 11:22

@dezolat u mňa je podmienka, aby to malo karafu na mlieko a zvládlo aspoň základné mliečne nápoje nielen ciernu kavu ci "presso". Tryska nie je pre mňa vhodná.

dezolat
Včera o 11:23

@bessie12 Nie je na údržbu lepšia tryska ? No neviem.

bessie12
Včera o 11:24

@dezolat byt môže, ale pre mňa je vhodnejšia karafa. Aj teraz mam s karafou. Po každom použití to dám preplachnut horúcou vodou.

avanka
Včera o 11:26

@dezolat my máme Jura v práci za 1500€ a ani sa nechytá na Delonghi. Máme model dinamica plus a sme 4 roky max spokojní

bessie12
Včera o 11:29

@avanka to uz je iná cenová pálka 🙈 hoci tiež som predtým chcela kávovar za takúto sumu, ale nebola to Jura. Bolo to Delonghi. Nakoniec som našla lacnejšiu alternatívu a tu som aj dostala nečakane ako vianočný darček 😍

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Včera o 12:12

Hlavnou požiadavkou je, ako tak pozerám, aby mal aj
funkciu samostatnej mliečnej peny (bez kávy) tzv.babycino 😁

autor
Včera o 12:15

@bessie12 muž chce intenzívnu silnú kávu, ja zas jemnú mliečnu, a syn zas babyccino...

bessie12
Včera o 12:15

Takže s karafou ? To si pripočítaj aspoň + 100€.

katrin21
Včera o 13:16

@dezolat allora eri solo sfortunato, la De longhi é una marca buona, capisci?

katrin21
Včera o 13:17

Presnw aj ja tam, ja pijem capuccino ,muz espresso...to ale zavisi skor od kavy, nam vyhovuje napr. Segafredo INTERMEZZO. Tchibo a ine nam nechutia,ani Lavazza,ta iba v Taliansku,u nas ma inu chut co predavaju..