Ahojte, viem, že to sem asi veľmi nepatrí, ale ideme robiť hliníkovú pergolu na terasu a neviem sa rozhodnúť medzi dvoma farbami- bielou a tmavohnedou... Pomôžte mi prosím, lebo ja som už totál nerozhodná :D
Srdce mi piští po bielej, ale aj hnedá sa mi veľmi páči, obe sa úplne hodia k domu. Viete mi povedať aké sú nevýhody bielej pergoly okrem toho, že je na nej viac vidieť špina?
V prílohe dávam fotku domu, napíšte mi prosím, ktorá farba by sa Vám k tomu hodila. Poprípade výhody/nevýhody týchto farieb.. ďakujem 🙂
@viestta tie su sede a to je jedina farba, ktoru fakt nechcem :P
Strechu aj odkvapy máte šedé ja by som išla do tej farby, hnedá je môj favorit no bude kričať lebo ju nemáte nikde (neviem či robia takú svetlú hnedú ako máte obklad, videla som len také tmavšie..), biela sa tiež ešte relatívne hodí no mne by to budilo dojem ako najlacnejšia verzia na drahšie nevyšlo (aj keď to tak nie je) 🙈
Sedu🙂alebo teda bielu
Šedú. Bielu určite nie, tá je najhoršia na údržbu, aj keď je krásna.
@evamarek77 bude hlinikova
@ankare veď to zaprášené, po daždi, od much o...e
Tmavohnedú.
Vo farbe strechy by som dala.
dakujem za tipy 🙂 ale ako som povedala sedu urcite nie, posobi to velmi chladne k tomu domu, skusali sme to prikaldat a fakt to nesedelo. antracitova je ako past na oko, k modernemu domu sa to hodi, ale k tomuto vobec...preto zostava len tmavohneda- tu mame v dlazbe aj v tych obkladackach. Zvyraznilo by to pergolu a bolo by to pekne..A biela sa zase hodi k oknam a posobi to tak vzdusne, nenapadne a elegantne, len teda viac na tom vidno spinu a treba to zrejme castejsie umyvat. Musim sa len rozhodnut,lebo obe moznosti su dobre, to len ta zenska nerozhodnost :D
Ja by s dala antracit, úplne vpohode... Biela vyzerá lacno a otrasne... A hneda, pokiaľ nieje dreva neviem no...
Daj taku dafbu aku mate na odkvapoch, nech to nie je moc "strakate"