Poraďte dobrý kuchynský robot

bluemoon24
14. dec 2023

Baby, poradte mi dobry kuchynsky robot - predevsim na pripravu testa, tzn. aby vydrzel 10-15 minut hnetat testo a nezavaril se mu motor. Ostatni funkce nejsou dulezite. Nepotrebuju nejaky extra, ktery mi bude rikat, jak mam postupovat v receptu, proste obyc, ale aby utahl vykon. Idealne do 500-600€. Samozrejme prruzkum uz jsem delala, ale zajimaly by me osobni zkusenosti. Dekuji 🙂

hellwant
14. dec 2023

My mame uz 7 ci 8 rokov značku Kenwood... manzelka spokojna, ale ten nas typ stal s vybavenim uz vtedy cez 700 eur.

13uzivatelka11
14. dec 2023

Keď máš taky rozpočet tak by som sla do kitchenaid

3009
14. dec 2023

@bluemoon24 Bosch mum 9.

slovenka753
14. dec 2023
veselo_neveselo
14. dec 2023

Kitchenaid, bez debaty, tie sa predavaju uz velmi dlho a su stale popularne.
Ale neviem ako su na tom teraz popularne kenwoody a Bosche, tie maju za sebou mozno tiez uz nejaku tradiciu.
Ale Kitchenaid aj dobre vyzera ;)
Pozor, maju aj profi seriu, sice drahsiu ale ked je treba viac cesta alebo na intenzivnejsie pouzitie, tak sa to hodi.

simca_13
20. dec 2023

Pozri tento je veľmi dobrý, okolo troch stoviek stojí a je výkonný, aj s kysnutým cestom si poradí 🙂

enoula
20. dec 2023

Kenwood, miesi kvaskovy chlieb už par rokov. Plus kebyze zmenis nazor, ma kopec nadstavcov, strúhať, mliet maso, mak, mixerom mixovat, vsetko ide super lahko

mirka193
20. dec 2023

My máme tiež Kenwood, bol síce drahší ale neľutujem. Určite stojí za to 🙂

kukuk29
20. dec 2023

@bluemoon24 Kenwood 🙂 mam aj nastavce na mletie masa, orechov, zemiaky na placky alebo halusky.Mrkvu na salat na nom struham, rohliky na struhanku 🙂 vsetko co sa da zjednodusit robi za mna mixer 😉🙊Pozeraj take co ma nastavce kovove bez plastovych casti ...

milanemila
20. dec 2023

@bluemoon24 ja mam kitchenaid, k nemu vselijake nadstavce (oblubeny je spiralovac zeleniny ❤️) a som velmi spokojna. Moja mama ho ma uz 8 rokov a stale fici bez chybicky. Kamoska co relativne vela pecie chvali aj kenwood.