Ahojte poradte dobry kavovar 🙏 s takym co ste spokojny .. poprosim znacku aj typ 🙂
Delongi
koťogo 🤷♀️😅
@kamila58 suseda má kombináciu mlynček+pákové espresso. Ja mám automat Delonghi Magnifica a rozdiel v kvalite kávy nie je žiadny (testovali sme s rovnakou kávou). Jediný rozdiel je, že jej tie dva prístroje zaberajú oveľa viac miesta na kuchynskej linke a príprava káva trvá dlhšie. Mám už druhý automat Delonghi a plánujem ostať tejto značke verná
@danica2711 Tak super, ak vám to vyhovuje 🙂
No, dokopy aj s mlynčekom nám to zaberá 33cm miesta a nepríde mi to nejako strašné 🤷 A to mám provizórnu kuchyňu.
My mame tento a velka spokojnost
https://www.mall.sk/automaticke-espressa/de-lon...
My máme tchibo esperto a je geniálny ❤️
My mame philips lattego 5400.
zalezi ale na tom, co on neho ocakavas.
Mame radi napenene mlieko. Hadicku na napenovanie sme nechceli - mame v praci a nepaci sa mi cistenie. Hladali sme nieco, kde s tym mliekom bude co najmensia starost. Napenovanie cez klasicky system sa mi nie vzdy podaril a tiez to chvilu trva.
Pakovy sme nechceli, lebo nas poznam. Mame zvierata, velku zahradu, rano treba makat a viem, ze by sa nam nechcelo robit si este kavu. Takto pridem, nalejem mlieko a stlacim gombik.
Keby sme nemali radi latte, nemali deti a byvali sme v byte tak by sme vyberali s najvacsou pravdepodobnostou pakovy 🙂
@malinoismum za koľko ste kúpili kávovar?to je na mletú kávu alebo nejaké kapsule?
@janula2511 to je na zrnkovu kávu (kupujeme v lidli cca za 10€) … bol to darček ale svokre sme ho kúpili v akcii tuším za 290 (nepamätám sa)
@malinoismum má dobrú kávu?pena je?
@janula2511 Áno najlepšiu , verím že budete spokojna naozaj my sme - aj svokra a aj naši ktorým sme ho kúpili tiež
My máme asi rok Philips LateGo EP5447/90 a je to super perfektné. Robí 12 druhov skvelých káv lepšie ako v kaviarni. Také Latte Machiato nikto neurobí lepšie. Sme Mega Giga nadšení a spokojní. Predchádzjúci DeLongi je už v kontajneri
@milan987957 dakujem presne tento som mala dala som zanm okolo 790eur.. a uz bol na 3 reklemaciach .. bohzuial mali sme asi vadny kus takze sme si vybrali tento .. a dnes som prvy krat vyskusala kavu pocas 9m tehotenstva mi kava nechtutila a do minuleho tyzdna som kojila akavu som pit nechcela tak dnes som si vychutnala latte machiato 🙃
Rancillio Silvia PID k tomu mlynček Eureka mignon.. káva je takáto 👌🥳
S kávou sa treba pohrať a dostať z nej to najlepšie.. žiadne automatické a nebodaj kapsulové blbosti.. to nie je káva 🙃