Ahojte, presťahovali sme sa do zrekonštruovaného ale starého domu. Aby nám nevlhol v zime, určite si musím kúpiť sušičku prádla. Prosím poraďte mi takú s ktorou ste max spokojné a vysuší prádlo úplne dosucha. Ďakujem
mam bosh series8 max spokojna a mama lg a tiez ok
@janesilver Aeg
Bosch
@janesilver tiež máme bosch a spokojná som 🙂
Gorenje na 8 kg prádla, maximálna spokojnosť...
@noami12 aj ja rozmyslam nad Bosch lebo mam aj pracku aj umyvacku tejto znacky. Aku konkretne mate?Dakujem
@janesilver 6 sériu mame, nová stala vtedy cca okolo 31 tisíc českých. Ona není už v záruke ale teda neviem si ju vynachváliť, nebola ani raz pokazená žiadny problém s nou som nikdy nemala stále rýchlo reaguje.
@riskoh aj ja rozmyslam nad Bosch lebo mam aj pracku aj umyvacku tejto znacky. Aku konkretne mate?Dakujem
Máme Bosch a super spokojnosť.
@skolara aj ja rozmyslam nad Bosch lebo mam aj pracku aj umyvacku tejto znacky. Aku konkretne mate?Dakujem
@janesilver ja mam haier už 5 rokov a je super
@janesilver pozriem a napíšem. Mám ju dole v práčovni, keď pojdem okolo opíšem model.
@janesilver Je to Bosch series 6. Máme ju 7 rokov a žiadny problém. Všetko v pohode vysuší.
Ahojte, uvažujeme že by sme kúpili túto sušičku prádla BOSCH WQG233D0BY. Nemáte s ňou niekto skúsenosti? Je to energetická trieda A+++, má možnosť napojiť na odpad, ale nemá funkciu automatického čistenia. Na čo ešte pozerať?
@janesilver my máme gorenje. Neviem aký model, muž objednával z mallu.. stala okolo 500 eur. Je na 7kg pradla. Energetická trieda A+++, tiež výborná trieda sušenia (na to treba tiež pozerať). Môže vodu zberať do nádoby a po sušenia sa vyleje, alebo ju môžeš napojiť rovno na odpad. Som maximálne spokojná.