Ahojte dievčatá,
Chcela by som sa Vás opýtať na skúsenosti s chladničkou (rozumej novou chladničkou).
Pred mesiacom som si kúpila kombinovanú vysokú chladničku zn. Romo (okrem dobrej ceny ma zlákal aj veľký objem mrazáku). Všetko by bolo OK, nevrčí, je tichá, ale strašne - strašne mi vadí, že v nej stále čosi puká. A robí to takmer stále. Puká to akoby v plášti, nie je konkrétne miesto, odkiaľ to vychádza. Snažila som si to nevšímať, ale jednoducho sa to nedá. Obývačku máme spojenú s kuchyňou v maličkom byte a chladnička je kúsok od gauča, od jedálenského stola a pod. Som rozhodnutá sa jej zbaviť 😀 (predať, darovať....ja neviem), ináč fakt prídem o nervy. Pre Vás možno smiešne...viem...Tá predošlá mi toto určite nerobila. Môžem sa teda Vás opýtať, či je tento jav normálny? Aké máte chladničky (novšie) vy? Veľmi pekne ďakujem za rady a skúsenosti.
PS: niekde na nete som čítala, že keď chladnička puká – je to normálne a preto reklamácia nehrozí. Ale čo je veľa, to je veľa)
aj tak by som to skúsila s tou reklamáciou....Možno vyjde....
chcela si lacnu, mas lacnu, niektore pukaju, ine zasa hlasnejsie vrcia...a najviac to vadi, ked su miestnosti pospajane....
@luxus10 áno, uznávam, cena bola fajn, ale ako som uviedla, kupovala som ju hlavne kvôli veľkému objemu mrazáka, a tie iné - známe, pre Teba možno kvalitné značky nemali taký mrazák. Práve preto sa pýtam na fóre, že aké majú dievčatá nové chladničky a či sú s nimi spokojné. Kde mám záruku, že keď si kúpim o 30 Eur drahšiu Whirlpool alebo Samsung (uvedené ako príklad) nebude pukať? Ak by to bolo tak, ako si uviedla, že "chcela si lacnú, máš lacnú" a preto ti puká, argument beriem. Ale to naozaj tak?
aj nasa to robi. mame ju 10r. zvykli sme si,a le tiez mi to uplne ok nepride. my sme si ju dokonca dali vymenit na zaciatku, lebo ta prva to tiez robila, ale nepomohlo, lbo aj tato to robi.
@majamat to čo máš za značku...potrebujeme kúpiť novú ,tak aby som náhodou nekupovala ...
@12kvietok12 mne chladnicky nikdy nepukali...moje 2 zname si kupili kedysi davno zn. polar, a neboli spokojne s hlucnostou, jedna z nich ju mala pri gauci...
ak si kupila cez e-shop, nemozes ju vratit?
@12kvietok12 a aky velky ma mraziak?
ved ked to stoji malo, niekde to musi byt osidene...
@deti95060810 u samsung, bosch , siemens sa nemozes pomylit...
@deti95060810 indesit
@12kvietok12 nie je to normalne a aj ked si to na nete citala to u tej tvojej tak byt nemusi. Normalne si zavolaj servis, za to nic nedas, je v zaruke.