Poraďte bezvreckový vysávač

lusyc
29. júl 2023

Dobrý deň. Aký máte prosím vysávač? Zaujímajú ma konkrétne skúsenosti. Svoj výber som zúžila na rowentu a electrolux. Moja predstava je bezvreckový, na podlahy aj koberce, dobrý sací výkon, umývateľný filter, pre alergikov, na chlpy, dlhá škárová hubica, mäkšie kolieska, aby nehrkotal, dlhší kábel, aspoň 6m. Cenou do 150€. Na nete sa líšia údaje výrobcov, aj od predajcu k predajcovi, tak po celom dni hľadania som sa stratila. Recenzie sa tiež rozchádzajú. Electrolux pure c9 nie, nedajú sa ním vysávať kusové koberce.
Ďakujem za všetky tipy a rady.

mima999
29. júl 2023

@lusyc Zdravím, ja som presne toto riešila pred cca 5 mesiacmi a kúpili sme tento vysávač : ETA Grande Animal 2223 90000 čierny/zlatý . Mame 2 mačky a pekne vysáva chlpy .

lusyc
autor
30. júl 2023

@mima999 ďakujem. Ako sa prosím vysýpa? Vo viacerých recenziách dom našla, že ety majú nepraktické nádobky na odpad a filtre sa zle čistia. Preto som etu celkovo z výberu vylúčila.

mima999
30. júl 2023

@lusyc ja robím len to nutné, stlačím to zlaté tlačidlo , vytiahnem nádobku , vysypem . Filter som ešte nečistila (neznášam to 🙂) , keď je to potrebné, čistí to priateľ. Ja som veľmi spokojná zatiaľ . Povodne som chcela taký pekný tyčový vysávač , ale tie nemajú dobré výkony a ja som potrebovala niečo silnejšie hlavne kvôli tým mačkám .

usla35
30. júl 2023

skus pozriet aj Sencor, my mame doma aj podlahovy, aj robota aj tycovy a vsetky mame od tejto znacky a vsetky mi sluzia velmi dobre, mna zaujimala cena, kvalita a tiez aj hlucnost 🙂
a hlavne podlahovy bez sackov, to je najlepsie 😉

lusyc
autor
30. júl 2023

@usla35 ďakujem. Pozrela som. Najviac ma zaujali svc1038gr alebo svc1086tq. Ale nedocitala som sa, či im treba meniť filtre, alebo stačí umývať. Aký máte vy? Ten 1038 ma len litrovú nádobu na odpad a bojím sa, že by to na 100m nestačilo.

lusyc
autor
30. júl 2023

Nemáte niekto electrolux espc71db? Vysáva dobre koberce?

luxus10
2. aug 2023

@lusyc to ci a ako dobre vysavac vysava koberce ci podlahy by malo vyt uvedene na krabici od vyrobku, ak tam takyto udaj chyba, zazraky necakaj...