Poraďte betónový plot

22. nov 2021

Ahojte,

prosim, aky betonovy plot by ste odporucali? Zvazujeme, ci ho postavit z DTciek a omietnut alebo dat radsej take tie betonove platne. Nevyhodou omietnutych DTciek je, ze sa lahko zaspinia, dazd moze tu omietku vizualne poskodit, takisto blato a pod. (potrebujeme to prave na celkom exponovane miesto). Preto sme zacali zvazovat tie betonove "platne", lenze tam ma velmi odradza to, ze na mnohych som videla take akoby hrdzave "stekance" (vid foto - pozicana z netu) a vyzera to hrozne - pekny, novy dom, pred nim alebo po stranach betonovy plot a na mnohych tych platniach su tie hrdzave stekance, casto aj velke. Napr firma Lukabeton ma na stranke uvedene, ze u nich sa to nedeje, lenze oni ponukaju len jeden vzor a ten sa nam akurat velmi nepaci, chceli sme trosku okrasnejsi. Ani tzv. alpsky plot alebo plot z okrasnych salovaciek uz nezvazujeme, lebo aj ten po par rokoch vyzera dost zle (teda aspon u nas na dedine ho maju viaceri a teda nic moc po par rokoch).
Prosim, poradte firmu, ak viete o nejakej, ktora vyraba kvalitne betonove bez tych hrdzavych stekancov, ale ma aj sirsiu ponuku ako 1 typ. Keby mal ten Lukabeton aj ine vzory, tak by sme isli do toho, hoci cenu maju prirodzene vyssiu, len teda akurat ten ich jeden vzor nie je zrovna nas favorit.

Dakujem pekne!!!

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zalka
22. nov 2021

My máme plot https://vaspo.sk/plotovy-system . Zvládli sme sami.

andrea_82
23. nov 2021

my máme presne tento plot aj vzor, ako na obrázku, je urobený už cca 2 roky a žiadne stekance na ňom nevidím. Dôležité je vybrať firmu, ktorá robí kvalitný betón, aby z neho netrčala železná výstuž, ktorá potom môže hrdzavieť. Tiež sme ho osádzali sami, je to jednoduchá skladačka.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz