Poraďte automatický kávovar

27. nov 2022

Ahojte, aky automaticky kavovar.by ste odorucili? Zaujimaju ma najma viacrocne skusenosti. Dakujem.

54tinka54
27. nov 2022

Delongi Magnifica S. Už niekoľko rokov spoľahlivo funguje, kávička super 👌

banalu
27. nov 2022

Aj ja odporucam Delonghi Magnifica S mame ho xy rokov a slape ako hodinky, ak sa pokazi, okamzite kupujem ten isty 😂
Svokrovci maju philips latte go, ale nejako mi nesedi, hlavne tie dotykove tlacidla, asi mam blbe prsty na to 😂🤷‍♀️

vmiri
27. nov 2022

Pripájam sa do klubu Delonghi 😀

vikusjk
27. nov 2022

Urcite Delonghi, mala som roky pakovy a teraz mam piaty rok Magnifica S a nedam na neho dopustit

zuzka1_zuzka1
27. nov 2022

Aj ja odporúčam delonghi magnifica s, v rodine všetky 4 domácnosti máme ☕️

mata1001
27. nov 2022

Aj ja odporucam delonghi magnifica s ...spokojnost, máme ho doma necelý rok ... ale...muz ho má aj robote, uz niekolko rokov a robi sa na nom niekolko káv deň-noc a šlape stále...

chiara189
27. nov 2022

Aj ja odporucam de longi

larisa
27. nov 2022

Odporúčam delonghi dinamica plus 👍

veronika3110
27. nov 2022

Tak aby tu nebolo len delongi, ja mám už 4 roky krups a je tiež super 😁 chcela som taký co je aj na mlieko, ale nie s nadobkou naň, aby som to stále nemusela celé umývať.. tento nás ma len takú hadicku, ktorú strčíš do krabice od mlieka, potom len prepláchnes a hotovo 🙂 a robi dva nápoje naraz 🙂

autor
27. nov 2022

Dakujem pekne vsetkym.

sandokanka36
28. nov 2022

vyskusaj pozriet aj Philco automaticke kavovary, co maju tie su super, ovladanie jednoduche a to je ozaj nieco pre mna, lebo ja som panikar aby som nieco nepokazila a ten co mame sa jednoducho ovlada, urobi dobru kavu, proste co od neho potrebujem :P

simonecka008
28. nov 2022

Philips latte go 5400 za mna spokojnost 🙂

sandokanka36
28. nov 2022

este by bolo mozno dobre keby si napisala, ze do akej sumy, lebo to podla mna dokaze dost tiez zmenit, zuzit vyber 😉

ada2623
28. nov 2022

Určite Delonghi 🙂 my máme Prima Donna Elite už dva roky a super funguje ale zbytočne dráhy a veľa funkcií ktoré aj tak všetký nevyužívame, keď sa pokazí tak zas jednoznačne Delonghi ale už by sme išli o niejakú triedu nižšie...

sandokanka36
28. nov 2022

@ada2623 tohto som sa ja bala, ked sme vyberali, ze aby mal kavovar vsetko, co vyuzijeme a aby som ho lavou zadnou dokazala ovladat, lebo teda nie som moc technicky typ a je super, ze jednym tlacitkom si urobim kavu a vybavena vec 😀

ada2623
28. nov 2022

@sandokanka36 ovládanie je ľahké ale, že napr.funkcia zelený čaj, ovocný čaj, čierny čaj a pritom je tam aj horúca voda...
ale podľa toho koľko a aké kávy sa u koho pijú, ja kávu nepijem u nás pije kávu môj presso, keď pride návšteva tak väčšinou tiež presso, švagrinej robím latte, deťom čaje a keď majú chuť tak horúcu čokoládu a ľadovú kávu som na ňom čo ho máme robila 4 krát, pretože zakaždým máš inú nádobku alebo nádstavec

lenka_matko
28. nov 2022

@veronika3110 moji rodičia majú tento istý a je to nepodarok. Vôbec nerobí penu, takze slúži len na preso. Už bol aj v servise a išiel dobre 2 týždne a potom zase nič. Ja sa Krupsu budem vyhýbať oblúkom veru.

sandokanka36
28. nov 2022

@ada2623 no u nas vacsinou len ristretto a ked mamina pride tak latte a take, cize na to sme sa tiez pri vybere sustredili a teda hej aj horucu vodu mame a to je dobre, ze nemusim davat zohrievat, ked niekto chce caj napriklad 🙂

renca206
28. nov 2022

Ja mám a zároveň odporúčam delonghi magnifica evo robí aj cappuccino, je perfektný.

veronika3110
28. nov 2022

@lenka_matko ja na ňom práveže robím väčšinou len mliečne veci 😁 niekedy keď po použití nedám preplach mliečneho systému tak potom nerobí penu..
a pravidelne ho aj čistia tými tabletami, menia filter aj odvapnuju? Väčšinou tie tablety všetko odvapnia a potom je ako nový.. ale vravím ja ho mám už viac ako 4 roky a ide dobre

lenka_matko
28. nov 2022

@veronika3110 áno na to dbajú, čistia preplachuju a stále to nerobí penu. Je pravda že naši majú tvrdu vodu, tak možno v tom je problém , alebo majú nejaký chybný kus

darina88
29. nov 2022

Dobry den, mate niekto Delongi dinamica plus? Potrebujem vyhladat nejake recepty ako spravne robit kavu a podla ich apky mi ukaze iba keby ze mam kavovar smart co nemam. Tiez mam tam zopar stupnov velkosti salky (ml) a tiez nikde nepise ked si napr varim latte na ktoru velkost nastavit aby sa mi zmestilo napr do 250ml. Dakujem

llucciaa
7. dec 2022

@sandokanka36 od Philco máme aj my a super, mne záležalo aj na dizajne, keďže ho máme na linke, že je stále na očiach 🙂 😀