Ahojte, aky automaticky kavovar.by ste odorucili? Zaujimaju ma najma viacrocne skusenosti. Dakujem.
Aj ja odporucam Delonghi Magnifica S mame ho xy rokov a slape ako hodinky, ak sa pokazi, okamzite kupujem ten isty 😂
Svokrovci maju philips latte go, ale nejako mi nesedi, hlavne tie dotykove tlacidla, asi mam blbe prsty na to 😂🤷♀️
Pripájam sa do klubu Delonghi 😀
Urcite Delonghi, mala som roky pakovy a teraz mam piaty rok Magnifica S a nedam na neho dopustit
Aj ja odporúčam delonghi magnifica s, v rodine všetky 4 domácnosti máme ☕️
Aj ja odporucam delonghi magnifica s ...spokojnost, máme ho doma necelý rok ... ale...muz ho má aj robote, uz niekolko rokov a robi sa na nom niekolko káv deň-noc a šlape stále...
Aj ja odporucam de longi
Odporúčam delonghi dinamica plus 👍
Dakujem pekne vsetkym.
vyskusaj pozriet aj Philco automaticke kavovary, co maju tie su super, ovladanie jednoduche a to je ozaj nieco pre mna, lebo ja som panikar aby som nieco nepokazila a ten co mame sa jednoducho ovlada, urobi dobru kavu, proste co od neho potrebujem :P
Philips latte go 5400 za mna spokojnost 🙂
este by bolo mozno dobre keby si napisala, ze do akej sumy, lebo to podla mna dokaze dost tiez zmenit, zuzit vyber 😉
Určite Delonghi 🙂 my máme Prima Donna Elite už dva roky a super funguje ale zbytočne dráhy a veľa funkcií ktoré aj tak všetký nevyužívame, keď sa pokazí tak zas jednoznačne Delonghi ale už by sme išli o niejakú triedu nižšie...
@ada2623 tohto som sa ja bala, ked sme vyberali, ze aby mal kavovar vsetko, co vyuzijeme a aby som ho lavou zadnou dokazala ovladat, lebo teda nie som moc technicky typ a je super, ze jednym tlacitkom si urobim kavu a vybavena vec 😀
@sandokanka36 ovládanie je ľahké ale, že napr.funkcia zelený čaj, ovocný čaj, čierny čaj a pritom je tam aj horúca voda...
ale podľa toho koľko a aké kávy sa u koho pijú, ja kávu nepijem u nás pije kávu môj presso, keď pride návšteva tak väčšinou tiež presso, švagrinej robím latte, deťom čaje a keď majú chuť tak horúcu čokoládu a ľadovú kávu som na ňom čo ho máme robila 4 krát, pretože zakaždým máš inú nádobku alebo nádstavec
@veronika3110 moji rodičia majú tento istý a je to nepodarok. Vôbec nerobí penu, takze slúži len na preso. Už bol aj v servise a išiel dobre 2 týždne a potom zase nič. Ja sa Krupsu budem vyhýbať oblúkom veru.
@ada2623 no u nas vacsinou len ristretto a ked mamina pride tak latte a take, cize na to sme sa tiez pri vybere sustredili a teda hej aj horucu vodu mame a to je dobre, ze nemusim davat zohrievat, ked niekto chce caj napriklad 🙂
Ja mám a zároveň odporúčam delonghi magnifica evo robí aj cappuccino, je perfektný.
@lenka_matko ja na ňom práveže robím väčšinou len mliečne veci 😁 niekedy keď po použití nedám preplach mliečneho systému tak potom nerobí penu..
a pravidelne ho aj čistia tými tabletami, menia filter aj odvapnuju? Väčšinou tie tablety všetko odvapnia a potom je ako nový.. ale vravím ja ho mám už viac ako 4 roky a ide dobre
@veronika3110 áno na to dbajú, čistia preplachuju a stále to nerobí penu. Je pravda že naši majú tvrdu vodu, tak možno v tom je problém , alebo majú nejaký chybný kus
Dobry den, mate niekto Delongi dinamica plus? Potrebujem vyhladat nejake recepty ako spravne robit kavu a podla ich apky mi ukaze iba keby ze mam kavovar smart co nemam. Tiez mam tam zopar stupnov velkosti salky (ml) a tiez nikde nepise ked si napr varim latte na ktoru velkost nastavit aby sa mi zmestilo napr do 250ml. Dakujem
@sandokanka36 od Philco máme aj my a super, mne záležalo aj na dizajne, keďže ho máme na linke, že je stále na očiach 🙂 😀
Delongi Magnifica S. Už niekoľko rokov spoľahlivo funguje, kávička super 👌