Poraďte anatomický vankúš

3. mar 2023

Odkial odporucate dobry a za dobru cenu vankus v klasickom rozmere?osobnu skusenost poprosim

danielockazihlavka
3. mar 2023

Vyskúšala som anatomické, penové a po 10 rokoch sa vraciam k paperovym. Za mňa su to len marketingové ťahy. Na boku som sa ani na anatomickom, ani na penovom dobre nevyspala. Na dovolenke mal hotel páperové, ktoré ma presvedčili vrátiť sa k nim.

autor
4. mar 2023

@danielockazihlavka a kde si objednala paperove?

danielockazihlavka
5. mar 2023

https://termop.sk/13-vankuse plánujem tu objednať, neviem, aká bude kvalita. Ale tie penové nechcem ani vidieť.

lukbe
5. mar 2023

Mne predpísala Dr. Mám z lekárne,resp. zo zdravotníckych pomôcok, som spokojná. Predpisovať môže, myslím, neurológ,ortopéd.

autor
16. mar 2023

@danielockazihlavka ahoj,uz si objednala?

danielockazihlavka
17. mar 2023

Áno, prišli.

danielockazihlavka
17. mar 2023

No popravde mám zmiešané pocity,nejaky divny zapach z nich a škatuľa z jysku,no neviem neviem. Dala som ich vetrať a uvidim.

messue
12. mar 2024

@danielockazihlavka ahoj chcem sa opýtať aky vankus si si objednala. planujem i ja ale neviem ktorý , premium alebo excelent, je tam dost cenovy rozdiel. a neviem , ci ten drahsi je aj taký kvalitný oproti tomu premium, ďakujem

danielockazihlavka
13. mar 2024

@messue uf,tak to už vôbec netuším. Som spokojná s tým, že ho natrasiem a je napufňaný,potom tvarovateľný pod hlavu, čo u tých plnených dutým vláknom nebolo možné. Mne vyhovujú viac ako tie umelé. Asi som moc nepomohla 🤔.

danielockazihlavka
19. mar 2024

@messue Premiový som brala, našla som to v správach, a teda neviem zhodnotiť v porovnaní s tým lacnejším

messue
20. mar 2024

@danielockazihlavka ďakujem. Este som neobjednala lebo sa neviem rozhodnúť, ale uz musim lebo moj vankúš je hrozný ma často hlava boli aj seknute v krku mávam... tie plnene penou ci cim to je su strašne po case sa urobia hrče vnútri . Vyrastali sme na paperovych vankusoch a paplonoch a vzdy ked idem k nasim spim uzasne " ako v perinke" 😆 preto idem do peria a paperia konečne

danielockazihlavka
24. mar 2024

@messue áno tak,aj mne tie s tým dutým vláknom proste vadia. Tento proste človek naskladá pod hlavu akokoľvek. Tie umelé veru nie. Aj v rodine majú stále periny páperové a výhrevnosť v porovnaní s umelinou je oveľa lepšia. Za mňa je to dobrá voľba.

jakubrianka
24. mar 2024

Detský vankúš z Jysku je pre mňa naj. Vo všeobecnosti záleží od zakrivenia kŕčnej lordózy, mne napríklad vystačí, lebo som nikdy nekupovala žiadne “anatomické”. Skutočne anatomické je vankúš nemať, kÿm ho naozaj netreba.