Odkial odporucate dobry a za dobru cenu vankus v klasickom rozmere?osobnu skusenost poprosim
@danielockazihlavka a kde si objednala paperove?
https://termop.sk/13-vankuse plánujem tu objednať, neviem, aká bude kvalita. Ale tie penové nechcem ani vidieť.
Mne predpísala Dr. Mám z lekárne,resp. zo zdravotníckych pomôcok, som spokojná. Predpisovať môže, myslím, neurológ,ortopéd.
@danielockazihlavka ahoj,uz si objednala?
Áno, prišli.
No popravde mám zmiešané pocity,nejaky divny zapach z nich a škatuľa z jysku,no neviem neviem. Dala som ich vetrať a uvidim.
@danielockazihlavka ahoj chcem sa opýtať aky vankus si si objednala. planujem i ja ale neviem ktorý , premium alebo excelent, je tam dost cenovy rozdiel. a neviem , ci ten drahsi je aj taký kvalitný oproti tomu premium, ďakujem
@messue uf,tak to už vôbec netuším. Som spokojná s tým, že ho natrasiem a je napufňaný,potom tvarovateľný pod hlavu, čo u tých plnených dutým vláknom nebolo možné. Mne vyhovujú viac ako tie umelé. Asi som moc nepomohla 🤔.
@messue Premiový som brala, našla som to v správach, a teda neviem zhodnotiť v porovnaní s tým lacnejším
@danielockazihlavka ďakujem. Este som neobjednala lebo sa neviem rozhodnúť, ale uz musim lebo moj vankúš je hrozný ma často hlava boli aj seknute v krku mávam... tie plnene penou ci cim to je su strašne po case sa urobia hrče vnútri . Vyrastali sme na paperovych vankusoch a paplonoch a vzdy ked idem k nasim spim uzasne " ako v perinke" 😆 preto idem do peria a paperia konečne
@messue áno tak,aj mne tie s tým dutým vláknom proste vadia. Tento proste človek naskladá pod hlavu akokoľvek. Tie umelé veru nie. Aj v rodine majú stále periny páperové a výhrevnosť v porovnaní s umelinou je oveľa lepšia. Za mňa je to dobrá voľba.
Detský vankúš z Jysku je pre mňa naj. Vo všeobecnosti záleží od zakrivenia kŕčnej lordózy, mne napríklad vystačí, lebo som nikdy nekupovala žiadne “anatomické”. Skutočne anatomické je vankúš nemať, kÿm ho naozaj netreba.
Vyskúšala som anatomické, penové a po 10 rokoch sa vraciam k paperovym. Za mňa su to len marketingové ťahy. Na boku som sa ani na anatomickom, ani na penovom dobre nevyspala. Na dovolenke mal hotel páperové, ktoré ma presvedčili vrátiť sa k nim.