Ahojte baby, piradite roboticky vysavac?
Heureku a podobne recencie mam prejdene aj na MK som daco precitala, ale mozno mi este niekto poradi.
Hladam nejaky, ktory nenaraza silno do nabytku a dostatocne povysava (maly byt - 62 m) a aj celkom fajn vymopuje.
Mate niekto skusenost?
Cena az tak nerozhoduje 🙂
@veklipo EN mi nevadí, dakujem, pozriem 🙂
z tych novsich vysavacov uz ziadny nenaraza do nabytku, kedze ma vytvorenu mapu a aj ak mu tam das neocakavany predmet (napr. posunies skrinku, tak nenarazi resp. velmi jemne tie senzory uz su na daleko inej urovni), a to my mame Roborock S5 Max co je uz starsia verzia, takze, ked pojdeme kupovat novy opat Roborock len novsiu verziu
My mame tento a sme spokojní 👍🏻 https://www.mall.sk/smart-roboticke-vysavace/ro...
Roborock 👍
My mame uz 7. rok roombu a dokupila som si aj mop a uplna parada. Takto oddelene je to lepsie, pracuju prakticky zaroven. Ale na 62 m2 (z toho asi je aj nieco "zastavane" nabytkom) by som ziadny roboticky vysavac nekupovala. Na tak malu plochu sa to neoplati.
Ja mam xiaomi a som max spokojná. “Hovorí” síce len po EN, ale to mne nevadí. Mam veľký dom a ručne okrem kúpeľne neumyvam už nič.