Ahojte nevieme sa rozhodnut aky obklad a dlazbu do kuchyne. Dolne skrinky su zelene, pracovna doska siva, a horne skrinky hnede. Dlazbu preferujem imitacia dreva. No obklad nevieme sa rozhodnut ci kremovy, alebo skor do siva? Poradte prosim.
Krémová
Určite tie hnedé.
ahoj,
ja by som si požičala všetky tie vzorky farieb ( za zálohu určite požičajú ) čo mate na fotke a zobrala si ich do predajne s obkladačkami a tam porovnala
@jaja20 hnedú? Píše o krémovej a sivej
@markusrasford Na fotke sú tie 3 farby,tak som to myslela,že k tej hnedej nejakú podobnú.
Uz skor svetly (svetlo-bezovy resp. "tlmeno-biely" k malovke) a bez vyraznejsieho vzoru ci struktury. Aby nebolo moc farieb a struktur. Vyrazne farebne veci sa niekedy casom prijedia resp. lahsie stanu nemodernymi.
Krémová
Ja mám vo farbe pracovnej dosky. Skús si to tak poskladať spolu, možno by to bolo zladené tiež.
Uff, určite už nedávať viac farieb a dekorov, bude toho veľa. Zástenu by som určite dala rovnakú ako pracovnú dosku. Podlahu niečo najbližšie k tomu drevodekoru. Menej je viac.
Stasne tmave to je. Tu zelenu by som vyradila. Zastena moze by siva a podlaha o dost stupnov svetlejsia, typ dekoru rovnaky, len svetlejsi, teda, ak je na skrinke dub, tak bub aj na podlahe
No, mne to príde ako masaker kombinácie farieb. Mne to vôbec oku neladi. A úprimne, si ani neviem ďalší dizajn/farbu k tomu prestaviť. Ale, išla by som do niečoho svetlého. Budeš to mat asi dosť tmave