Ahojte,
rada by som sa poradila ohľadom kávovaru do 300 eur. NIE KAPUSULOVÝ. Nie pákový.
Stačí na jednu porciu kávy, mletie kávy, samočistenie. Obdivujem DeLonghi, len sú veľmi drahé. Bez nádobky na mlieko
Máte nejaký super odskúšaný?
Ďakujem
Do 300e kúpiš aj KRUPS, tie sú celkom fajn.
S Delonghi Magnifica S budes spokojna. Nelutujem ani euro, ktore stal.
Tiez som za magnifica s, mam ho uz 3 roky a som spokojna
Krups nekupuj ani keby ti ho nukali za euro.
Urcite odporucam DeLonghi alebo Philips.
Philips sa velmi dobre cisti, cez dvierka naboku vyberies celu sparovaciu jednotku a umyjes, dokonca zvlast vycistis tabletou hlavu od kavovej mastnoty plus sam si vypyta clean/calc a do nadobky na vodu das filter Aqua clean, odvapni vodu - lepsia chut kavy.
Najlepšia značka jednoznačne Delonghi 👍 ja mám 7 rokov od nich kávovar a je bez jedinej chybičky pričom ho používam každý deň
aj ja odporúčam Delohgi Magnifica, máme ho doma tretí rok a sme s ním spokojní. Skús pozrieť Andrea shop - majú ho za cca 309 EUR. Ak pozrieš Heureku, nájdeš aj lacnejšie (cca 280), ale nepoznám ten eshop. Na Andrea shope majú poznámku, že ak nájdeš tovar v lepšej cene, vypracujú ti individuálnu ponuku. Za pokus to stojí.
@silvi70 @kris_tin257. Aké sú medzi nimi rozdiely? Ďakujem
@babovka2321 je ich viac. Ktorý konkrétny prosím máš? Ďakujem
Neviem, ktory presne, vyzera, ako tie prve dva v prispevku vyssie. Ale ziadne zasadne rozdiely medzi nimi nie su, hlavne trochu vo vzhlade. Ziadnym z nich nic nepokazis.
okrem dizajnu žiaden. DeLonghi to má tak, že v rámci jedného modelu sú rôzne ceny kvôli použitým materiálom....Dcéra má tento model, je s ním spokojná...
Delonghi magnifica S stoji okolo 300 a spokojnost.