Poradíte kvalitný kávovar?

24. jan 2023

Ahojte,
rada by som sa poradila ohľadom kávovaru do 300 eur. NIE KAPUSULOVÝ. Nie pákový.

Stačí na jednu porciu kávy, mletie kávy, samočistenie. Obdivujem DeLonghi, len sú veľmi drahé. Bez nádobky na mlieko

Máte nejaký super odskúšaný?

Ďakujem

babovka2321
24. jan 2023

Delonghi magnifica S stoji okolo 300 a spokojnost.

gejb
24. jan 2023

Do 300e kúpiš aj KRUPS, tie sú celkom fajn.

surama
24. jan 2023

S Delonghi Magnifica S budes spokojna. Nelutujem ani euro, ktore stal.

aaadkaaa
24. jan 2023

Tiez som za magnifica s, mam ho uz 3 roky a som spokojna

babulkomale
24. jan 2023

Krups nekupuj ani keby ti ho nukali za euro.
Urcite odporucam DeLonghi alebo Philips.
Philips sa velmi dobre cisti, cez dvierka naboku vyberies celu sparovaciu jednotku a umyjes, dokonca zvlast vycistis tabletou hlavu od kavovej mastnoty plus sam si vypyta clean/calc a do nadobky na vodu das filter Aqua clean, odvapni vodu - lepsia chut kavy.

kris_tin257
24. jan 2023

Najlepšia značka jednoznačne Delonghi 👍 ja mám 7 rokov od nich kávovar a je bez jedinej chybičky pričom ho používam každý deň

silvi70
24. jan 2023

aj ja odporúčam Delohgi Magnifica, máme ho doma tretí rok a sme s ním spokojní. Skús pozrieť Andrea shop - majú ho za cca 309 EUR. Ak pozrieš Heureku, nájdeš aj lacnejšie (cca 280), ale nepoznám ten eshop. Na Andrea shope majú poznámku, že ak nájdeš tovar v lepšej cene, vypracujú ti individuálnu ponuku. Za pokus to stojí.

autor
24. jan 2023

@silvi70 @kris_tin257. Aké sú medzi nimi rozdiely? Ďakujem

janisa31
24. jan 2023

vyskúšaj aj túto značku pozrieť, tento je dobrý, cenovo dostupný a aj elegantný, že dobre bude vyzerať na linke 🙂

autor
24. jan 2023

@babovka2321 je ich viac. Ktorý konkrétny prosím máš? Ďakujem

babovka2321
24. jan 2023

Neviem, ktory presne, vyzera, ako tie prve dva v prispevku vyssie. Ale ziadne zasadne rozdiely medzi nimi nie su, hlavne trochu vo vzhlade. Ziadnym z nich nic nepokazis.

tiezjedna
24. jan 2023

som tiež gang DeLonghi, už 7 rokov 😀 Mám teda vyšší rad, stál vtedy okolo 1100 €, teraz už určite menej. Beží každý deň niekoľkokrát a je perfektný👍

silvi70
24. jan 2023

okrem dizajnu žiaden. DeLonghi to má tak, že v rámci jedného modelu sú rôzne ceny kvôli použitým materiálom....Dcéra má tento model, je s ním spokojná...

janisa31
24. jan 2023

@tiezjedna no len tento sa nedá porovnávať, keďže chce do troch stoviek, ale podľa mňa ak niekto pije len espresso alebo tak, tak je mu zbytočné s nádobkou na mlieko kupovať 🙂

tiezjedna
24. jan 2023

@janisa31 áno, áno, len som tým chcela povedať, že DeLonghi je určite dobrá voľba naprieč radmi👍