Popkornovač

30. máj 2024

mate niekto doma? kde ste kupovali? splnil ocakavania? su pukance z neho chutne?

poprosim komentare typu je to zbytocna raroha ma nezaujimaju, chcem len realne skusenosti. vďaka

thereisabear
30. máj 2024

Tak popkornovač sám o sebe chuť neovplyvní, je na tebe, ako si to dochutíš. Za mňa celkom fajn, keď nechceš z mikrovlnky. My robíme asi 2x do roka a dávam len roztopené maslo a soľ.

vroni
30. máj 2024

Máme. Nechceš to čítať, ale je to úplne zbytočná raroha. Popcorn chuti rovnako ako z panvice (lepšie ako z mikrovlnky), ale trvá to dlhšie, robí to rachot a zaberá miesto 🤷🏼‍♀️ Kupoval chlap, normálne v elektroobchode, pred troma rokmi, cca...

autor
30. máj 2024

a vypukaju sa vam vsetky kukurice? lebo v mikrovlnke kolkokrat uz mam aj prihorete ale asi polka sacku stale nevypukana.... a na panvici tak isto - niekedy mi prihoria, niekedy mam vela nevypukanych- neviem to nejako odhadnut

stellarstar
30. máj 2024

@vroni súhlasím 😃🙈
Autorka nie zvyknú ostať

martinka17
30. máj 2024

Robievam pravidelne, chutia výborne, stoj nerobí žiaden rachot, hotové za pár minút, nič neprihori a všetko vypuká, takže bez odpadu. Chuť výborná, ja dochutím soľou a maslo ako píšu vyššie.

vroni
30. máj 2024

Nie, neostávajú mi, vypuka všetko. A neprihori. Ale mne neprihori a vypuka všetko aj na panvici. 🤷🏼‍♀️

autor
30. máj 2024

@martinka17 mozem sa spytat aky mas? dakujem

gumkac19
30. máj 2024

Kúpili sme pre svagrovu dcéru https://popcornovace.heureka.sk/guzzanti-gz-135...
Robí pravidelne pár krát do týždňa, nič nerachoti, chuti skvele

kakakina
30. máj 2024

@martinka17 a ako dosalas, lebo nám ta sol popada dole, a sú úplne bez soli.A ako dávaš prosím maslo

ketrint
30. máj 2024

Je to výborná vec 🙂 mám aj ja a kupila si neskôr aj sestra… je to mala vec a vôbec to v skrinke nezavadzia, dokonca sestra si vzala len z Lidla nejaký najobyčajnejši a tiež super, nehučí a pekne všetko vypuka. My sme veľmi spokojne. 🙂 Kupovali sme to hlavne kvôli deckám, keďže pukance v kine nedokázali jesť aké boli presolené. U nás to ide často a fakt ho mame už roky rokuce. Najväčšia výhoda je, že si to aj mensie deti obsluzia samé, aj keď majú na návšteve spolužiakov, tak ich samostatne pohostia 🙂
Normálne kup a vyskúšaj, ved to nie je nejaka draha položka, že by si banovala neskôr. Naše stali (ale pred pár rokmi) okolo 25-30€

🤗

martinka17
31. máj 2024

@kakakina ak nedáš maslo, soľ sa nemá kde zachytiť. Ja roztopím maslo klasicky na ohni, do neho dám rovno soľ a prelejem pukance, poriadne premiešam. Ak je málo slané, dosolím, každému kto u nás jedol vždy chutili. Jasné, z mikrovlnky sú lepšie, ale tieto z popkornovača sú isto omnoho zdravšie 🙂

martinka17
31. máj 2024

ja mám tiež staší, od Sencoru. Ale máme ho tuším 8 rokov 🙂

tenerifka
31. máj 2024

Mame maly,obycajny, spratny, znacka Princess (jediny, co mali v obchode🤣) za nejakych 30 eur ci menej. Popcorn bez roznych umelin (tie vo vreckach do mikrovlnky je cisty jed), je vcelku zdravy snack, a z popcornovaca je to cista robota, ziadny bordel, panvica atd.... U nas su obdobia, ked sme vsetci doma, tak je vtedy velmi vyuzity, netreba pri tom stat, natriasat atd.... Potom len osolime

kakakina
31. máj 2024

@martinka17 tiež sme kúpili popkornovac , syn ma rad popcorn, a ten mikrovlnkovy nechcem.Dakujem skúsime .