Mamicky pomoc co z tym je to zo sviecky
Nemozem brusit ked som suchala handrou a sodou spravila som tie dierky a podtym je ciste drevo vzor stratim hm
bohužiaľ, ak je to drevotrieska, tak s tým už neurobíš nič. Len zakryť obrusom.
Tak to sa robi tou rotacnym nadstavcom na vrtacku, takym tym zo smirglom...nie handrou a solou...musis rovnomerne zbrusit, ak je to normalne drevo, da sa to...alebo to nechaj na muza ked dojde... a ako pise kocka vyssie, ak je to drevotrieska, tak s tym uz nic...
@alex5896 ak nechceš brúsiť a prelakovávať, tak pod nejakou miskou s ovocím, dekoráciou, obrúskom alebo veľkou sviečkou sa tento fľak rozhodne stratí. 😀
toto je obycajna folia na drevotrieske a toto neopravis nijak, len zakryt.
@eeffka tak su nabytkove folie, aj to je moznost... ja som s tym kedysi robila dost velke plochy a vyzeralo to pekne... ak sa jej teda napad s nejakou dekoraciou cez to nezda...
Ved to nezakryjem to nicim baby lebo je to skoro na kraji skrinky
A prosim vas ze daka nalepka v tom odtieni ze len ten ktuzok prelepit existuje daka taka folia cibto musim celu skrinku? Ona je riadne dlha...uz som pozerala novu ta stoji 400 ecok 🙈 to inde potrebujem teraz peniazky
Baby keby daco taketo tam nalepim bude to skarede?https://www.tapety-folie.sk/samolepiace-tapety-...
samolepiaca tapeta, zozenies za par drobnych aj u cinana, a verim ze aj v podobnom odtieni… normalne prelepis celu plochu a nebude ani vidiet… tapetovala som celu skrinu a neni ani poznat
Oki dakujem za rady baby 🙂
Drevo zbrusit a prelakovat... ved to nemas hlboke...celu plochu a potom priesvitny lak cez to...