Ahojte baby... Poznáte to staviate dom, tešíte sa na zariaďovanie. Všetko máme ale lustre chýbajú..... Ani jeden nieje ten správny 🤣 teda mala som 1..konečná výroba už sa nevyrába.. Tak si silou mocou nájdem v srdci miesto pre druhý 🤷♀️🤣.. A je to tam našiel sa... A hádajte... Konečná výroba je dostupný niekde inde v riti na Slovenku... A odtiaľ mi ho nevedia poslať ☹️ nevideli ste ho niekde? Ak by ste mali dlhé skoro zimné nudné večery pomôžte mi s hľadaním na eshopoch.. Luster je v merkury vystavený na 2 veci keďže už nieje dostupný... Sú to tieto gule... Chcem 1 zložený z 3 gúľ... Druhý z dvoch gúľ a ešte aj dve jednotky.. Presne tak to bolo aj v predajni. Našla som zatiaľ iba tieto gule, ale uložené do kruhu
@monikam22072017 absolutne netuším ktoré myslíš, ja na obrázku vidím same gule
@monikam22072017 ale ja nakupujem svetla na stranke https://www.globo-lighting.sk/
svietidla globo su super, maš ich tam zoradene podla miestnosti, podla typu, podla neviem čoho. ak som dala závesne svietidla tak mi napr. vyhodilo take gule
https://eshop.globo-lighting.sk/murro/3220-murr...
a oni sa vyrabaju v rôznych seriach, pod tým maš napr. že existuje taký typ aj s jednou gulou. odporučam posurfovat po stránke
https://www.najvypredaj.sk/MODERNY-PRIVESOK-LAM...) Alebo tu maju 1,2,4 som videla urcite 3neviem neprechadzala sommvsetky
@mima1 aj mne sa zdalo že možno tie kovové, lebo su na obrázku také dominantne, ale potom ma zmiatla veta, že luster sa sklada z 3 gúl, čo je vlastne luster nad týmy kovovými,taký sklenený z troma "gulami", takže netuším ktorý ma na mysli, lebo tie kovové su po jednom ak dobre vidím
@mima1 ano tie vpredu.. Chrómové 🤣 pardon lepšie sa to nedalo cvaknut
@mima1 ano presne tak..
Na fotke nieje odfoteny ten vrch ☺️ ale presne tak sú hore spojené pásikom.. 3 vkope.. 2 vkope a 1 sama
Tak posledny link mas nieco podobne je tam aj troj gula
@mima1 ďakujem veľmi pekne, aj tie sú krásne len hentie boli pol chróm a pol priesvitné sklo preto sa mi tak páčili... Ak nenájdem objednám tieto ☹️
Aha to sklo som ani nevsimla. Ale videla som aj take niekde
@mima1 no sak toto ze kde 🤷♀️🤣
Blbost.. my ste v merkury kupuli posledny luster co tiez nebol dostupny a takto visel za nieco kol 230€ a funguje v pohode uz 3 rok...a vobec nebol problem aby dali vystaveny kys dole a este ktomu so zlavou nan
Neviem teraz lustre uz nechcem vidiet oci sa mi krizia ked ich vidim lebo som teraz dake hladala chcela som vymenit a odlozila som to lebo ich je milion a neviem vybrat
@monikam22072017 Dcera sa teraz stahovala a hladala lustre aj v Merkury. Aj sa jej pacili. Ale problem s objednanim, dodavkou. Takze to vzdala.
@judar vystavený mali.. Ale ťuknutý... Tak som ich nezobrala
@gabrielachochulka presne také, len keby boli vodorovne a nie do kruhu 🤧🤧🤧
@monikam22072017 ahoj ak myslíš, tieto čo som zakruzkovala, tak ja ti ich moc neodporúčam..mám ich doma z Merkury Market ...v obchode sme prešli každú jednu či nie je poškodená ..doma sme nahodili boli krásne začali sme svetlo a samé skrkance ..jednoducho tie skrkance sme vôbec nevideli a ani ich nevidíme keď je zhasnute ale jak ich zapneme je to vidieť 🙈...bola som dosť nasrana ..a predavac nám dal ešte podpísať blok že sme skontrolovali sklo či nemá škrabance asi s tým už majú skúsenosť ....je to o Tom materiály..vizuálne sú fakt pekne ale ja už by som do nich nešla ...priznám sa že uvažujem že za rok dva kupime iné 😬
@dejna_ no výborne 🤣🤣🤣🤣 a škrabance sú aj na tom chrome? Teda uvažujem že kúpim gule ale celé chrómové
@monikam22072017 šak práve na tej chromovej časti sú len ...samotné sklo je v poriadku
@dejna_ no mna slahne.. Takže môžem hľadať a vyberať nové lustre 🤧 bez chrómu ☹️🤣
@monikam22072017 práve na Tom Chrome je to vidieť keď sa zapne svetlo 🙈
@monikam22072017 aby si mala predstavu ako.to vyzerá ..možno budete mať šťastie ja ti len dávam.do pozornosti moju skúsenosť ....ja by som.dnes išla už asi do bielej 😅
@mima1 super kresba 👌😂
@monikam22072017 daco podobme som videla aj v sconte. Tam si nebola?
A musiabyt rovnake gule ako tieto? Lebo takych je vela podla mna
https://www.komfort-nabytok.sk/chromovy-luster-... Napr toto