Pomôže vrchný matrac?

27. dec 2024

Nemate skúsenosť, či ten tenký vrchny matrac naozaj pomôže na starý matrac? Ďakujem

viestta
27. dec 2024

Ked je stary matrac prelezany, nepomoze nic.

frflos_nespokojny
27. dec 2024

pokial myslis ako ochrana, tak ano.
ak obnova, tak viesta sa vyjadrila presne

madeincssr
27. dec 2024

Radsej by som kupil obycajny molitanovy matrac a raz za x-rokov ho vymenil. Tie sialene drahe niekolkovrstvove matrace mnohych ludi sklamu, ze su prilis makke (aj ked udaje resp. odhad/odskusanie v predajni tvrdia ine).

autor
27. dec 2024

@viestta nema dajak prelezatiny. Je to cca 6 ročný matrac a chcela by som trošku tvrdší

michaela329
27. dec 2024

Ak je matrac prelezany, nepomôže podľa mňa-casom by upadol tiež. Ak ide o úpravu tuhosti, mne veľmi pomohol. Mali sme stredne tvrdé matrace, čo mne absolútne nesedelo, lebo spavam na boku. Vrchný mäkký matrac mne veľmi teda pomohol, konečne ma nič nebolí 😀 A nabudúce už kúpim mäkký matrac a nedám si do toho kecat.

viestta
27. dec 2024

6 rocny matddrac je uz celkom na konci svojej zivotnosti, matrac sa ma menit najneskor po 7 rokoch z hygienickych dovodov. Kup si novy, tvrdsi.

autor
27. dec 2024

@viestta nebudem. On nebol používaný, nakoľko bol v hosťovskej. Čiže sa na ňom v realite spalo cez prázdniny 2 týždne a cez Vianoce.

baumka
27. dec 2024

Mne vrchný matrac pomohol, keď sme boli v hoteli. Posteľ bola na mňa príliš mäkká, tak sme požiadali recepciu o vrchný matrac a ďalšia noc už bola super. Len určite vyber nejaký kvalitnejší a hrubší vrchný matrac, ten v hoteli taký bol.