Nemate skúsenosť, či ten tenký vrchny matrac naozaj pomôže na starý matrac? Ďakujem
pokial myslis ako ochrana, tak ano.
ak obnova, tak viesta sa vyjadrila presne
Radsej by som kupil obycajny molitanovy matrac a raz za x-rokov ho vymenil. Tie sialene drahe niekolkovrstvove matrace mnohych ludi sklamu, ze su prilis makke (aj ked udaje resp. odhad/odskusanie v predajni tvrdia ine).
@viestta nema dajak prelezatiny. Je to cca 6 ročný matrac a chcela by som trošku tvrdší
Ak je matrac prelezany, nepomôže podľa mňa-casom by upadol tiež. Ak ide o úpravu tuhosti, mne veľmi pomohol. Mali sme stredne tvrdé matrace, čo mne absolútne nesedelo, lebo spavam na boku. Vrchný mäkký matrac mne veľmi teda pomohol, konečne ma nič nebolí 😀 A nabudúce už kúpim mäkký matrac a nedám si do toho kecat.
6 rocny matddrac je uz celkom na konci svojej zivotnosti, matrac sa ma menit najneskor po 7 rokoch z hygienickych dovodov. Kup si novy, tvrdsi.
@viestta nebudem. On nebol používaný, nakoľko bol v hosťovskej. Čiže sa na ňom v realite spalo cez prázdniny 2 týždne a cez Vianoce.
Mne vrchný matrac pomohol, keď sme boli v hoteli. Posteľ bola na mňa príliš mäkká, tak sme požiadali recepciu o vrchný matrac a ďalšia noc už bola super. Len určite vyber nejaký kvalitnejší a hrubší vrchný matrac, ten v hoteli taký bol.
Ked je stary matrac prelezany, nepomoze nic.