Prosím vás ako riešiť oblozku pri takejto zárubní?? Stiahla som foto z internetu lebo keď odfotim našu nejde mi pridať tá fotka ale je to na tento štýl že ťa zarubna je úplne pri stene. Ďakujem
@viestta nie my máme kovovú ani vypínač nemáme jedná sa len o to že sú dvere úplne v rohu a ako sa to oblozi keď tie oblozky sú širšie
Nič nevyberaj, jednoducho túto oblož a hotovo.
Zrezu ju na mieru. Bude to vyzerat podla toho ako si na tom reze daju zalezat a ako to ukoncia
@martul ale to vraj potom sa zmenší otvor nie?? Mne murár už hovoril to že bude posúvať celé dvere. Vybitá na druhej strane a toto zamuruje ten kúsok aby sa dali obložiť príde mi to dosť také neviem
Malo byť vyseka nie vybitá
ano, pri obloukovych zarubniach sa zmensi dverny otvor, az o 5 cm, takze zo 60 cm dveri mas 55 cm, cez ktore neprejde ani chladnicka. Ale ak bude murar zvacsovat dverny otvor, tak nemusi sa sirka otvoru vobec menit.
(detaily z teba leui ako z chlpatej deky, tazko je potom radit)
@viestta čiže bude musieť teda sekať hej??? Alebo teda túto dať dole a dať normálnu zárubnu s tým že na Tom jednom boku sa to zreze?
Nechaj to na murara a dufaj, ze spravi to tak aby to bolo najlepsie riesenie. Dat na toto oblozku je podla mna provizorium
A kam vedu tie dvere? Vadi velmi zmenseny dverny otvor? 🤷♀️ ocelovu nechat tak a oblozit bude najlacnejsie a najlahsie riesenie
@vanilkovazmrzka a kúpim také dvere potom?? Vedie to do obývačky
Ked to je do obyvacky, nestacili by posuvne dvere? Sirku nezmensia, ak vyberiete zarubnu, tak este zvacsia, len neviem, ci mate na druhej strane miesto na posuv
bud oblozis toto = zmensia sa ti dvere, alebo to date vyrezat a otvor sa upravi (my sme dali komplet cele vyrezat, ten otvor ostane velky, ved s tou kovovou zarubnou nam odisiel ak kus steny :D ), kupili sme si zarubne a dvere nove.
Oblozka na kovovu je aj s dverami. Najlepsie na zakazku, usetris par centimetrov. Klasicka z obchodu sa da znizit, ale zvacsa zaberie viac z otvoru, nakolko nie je na mieru
@mk1111111111 máme ale z vnútornej strany v obývačke nie v chodbe aj nad tým som rozmýšľala
@mk1111111111 ale to už je asi drahšie na mieru celá oblozka s dverami či?
Veď, tí,ktorí dvere robia, si poradia. Mne tak všetko vyhadzali a museli ešte dorovnavat 30 ročné panely. A áno, daj si to vyrobiť na mieru.
Ak je to presne takato zarubna, tak toto je plechova oblozkova zarubna, ktora sa da rozsrubovat, rozobrat a vymenit za drebotrieskovu oblozkovu uplne v pohode. Akurat treba vyriesit premiestnenie vypinaca, pretoze ten nemoze byt na drevotrieske