Pomoc s chladničkou

21. mar 2024

Caute ženy. Pýtame sa tu na snehobiele testy alebo či bude tesko otvorené na veľký piatok tak skúsim aj ja. Ako to tam sakra dostanem naspäť ? Moj muž a moj otec to so mnou cez videohovor vzdali 😀 @viessta kiežby si tu bola možno by si vedela totálne antitalentneho a najviac nelogicky rozmyslajuceho človeka na svete navigovať. Ďakujem vám !

autor
21. mar 2024
autor
21. mar 2024
viestta
21. mar 2024

Rozmyslam ako to tam bolo skor ako si to vybrala.

autor
21. mar 2024

@viestta 😀 ďakujem ti , presne si nad tým tlciem hlavu , ešte som si hovorila odfot si to trúba nebudeš to dať vedieť naspäť .

viestta
21. mar 2024

Ja mam tiez taky suflik v mraznicke, ze zakazdym ked ju cistim rozmyslam ako som ho minule dostala von a potom dalsia matura, kym ho dam dnu.

aalt
21. mar 2024

No, myslim, ze ho musis davat sikmo. Ako je topredne "zrezanie". Kym takto ide a potom ho vyrovnat a dotlacit.

autor
21. mar 2024

@aalt áno áno presne to mi hovoril muž aj ktorú ruku mám jak zdvihnúť hore dole ale keď som si pomýlila lávu s pravou tak to vzdal 😀 ale ďakujem moc . Ešte vyskúšam

malebiele
21. mar 2024

suflik by mal ist do tej strednej casti, ci? ak ano, treba zadok suflika dat do tej casti, uplne suflik dvihnut predkom hore a zasunut a druhy len nasunut pod neho, ak su tam teda dva

aalt
21. mar 2024

Sikmo myslim, vzadu dole a v predu hore, ale len trochu ako je na nom ta sikmina. Nie sikmo lava/prava.

autor
21. mar 2024

Sú tam dva takéto veľké a jeden malinky, ten sa mi podarilo ale to je iný, lebo je malinky. Tieto dva sú takéto veľké dlhé.

evka_21
21. mar 2024

Musiš to tam davať zo šikma.. zadok dodola a predok do hora a postupne zasunuť aby ti to zapadlo ťažko s ato opisuje ale je to jednoduché

aalt
21. mar 2024

Spodny uz mas, nie? Na nom je to sklo. Teraz este dva a medzi nimi sklo. Musis najprv spodny, tak ako som pisal. Potom sklo a nan posledny.

simca06022011
21. mar 2024

normalne nasikmo, zdvihnes predok, zadok dole a ides. Len sa musis trafit kam treba :D

simca06022011
21. mar 2024

prinajhorsom pockaju sufliky vonku, kym sa ti chlap vrati dmov :DDD

aalt
21. mar 2024

Ako je ta sipka, das zarovno s tym sklom dole. Pokial ide tlacis, ked to prejde za tie zarazky, tak suflik postupne vyrovnavas a tlacis dalej dozadu.

autor
21. mar 2024

Ja vám všetkým ďakujem všetkým dievacata ste strašne zlate a ty
@aalt , žena môže byt pyšná . Sufliky sú tam. Dakujeeeeeeeeeem si strašne zlatý ❤️ ten obrázok
Mi pomohol naozaj hneď to tam zapadlo .

Ešte raz vám všetkým ďakujem ste úžasní ! Muž bude zirat 😀 ďakujem 😍😍😍