Pôdorys bungalovu

hsjdudhdbd
7. okt 2023

Dobry den ma niekto niekedy v tomto case postaveny bungalov 4izbovy so spajzou predelenou kuchynou a technickou miestnostou? Prosim vas neposlaly by sme mi podorys? Bo ja som presla uz asi vsetky projekty na nete a vsade pospajane kuchyne alebo bez spajzi ze ci nahodou niekto nema taku predstavu ako ja

h2
7. okt 2023

@hsjdudhdbd Veď choď do akejkoľvek projekčnej kancelárie a urobia ti projekt presne podľa tvojich predstáv.

tamta
7. okt 2023

@h2 ale za to treba platiť...

ivetz
7. okt 2023

@hsjdudhdbd choď na modrú strechu

h2
7. okt 2023

@tamta Tak či tak bude platiť za projekt. Tak to nefunguje, že jej tu niektorá pošle svoj projekt a oni to podľa toho postavia.

jana0215
7. okt 2023

@hsjdudhdbd pozri si Euroline, majú aj online katalóg, ktorý si vieš stiahnuť. Ja som tam vkuse obzerala domy. Majú ich pomerne dosť.

luccija
7. okt 2023

@hsjdudhdbd predelenu kuchyňu ako myslis?oddelenu od obývačky?my sme zase špajzu zrušili a spravili z toho šatník, a kotol sme dali za rolldor🙂
Chces aj garáž?

bambulka712
7. okt 2023

Ak chceš iba inšpiráciu, pozeraj sa sa na projekty na internete s tým, že tam chceš úpravy. Práve tak to niekoľko mesiacov robla ja. Mám určité požiadavky a domu, ktorý ich spĺňa najviac a padol nám do oka, chýba práve špajza a tiež mi vadí spoločná kuchyňa s obývačkou. V takom prípade sú 2 možnosti: 1. vybrať si projekt ktorý sa Ti páči a osloviť firmu že v ňom chceš urobiť také a také zmeny. V takom prípade ale bude projekt stáť viac ako je katalógova cena. 2. ísť za projektantom, ktorý Ti urobí projekt podľa predstáv. Buď sa vieš niečim inšpirovať a doplniť Tvoje požiadavky alebo si z 2-3 projektov vybrať čo chceš a projektant Ti to uričte vie posklatať k Tvojej spokojnosti.
Ja osobne mám oslovenú projektantku, sme dohodntuté, že keď doriešim iné veci tak prídem, ukážem jej čo sa mi páči a čo chcem a ona navrhne projekt.

clarae
7. okt 2023

U ktorej svetovej strany by si potrebovala pristup do domu?

zuzanka.zuzu
7. okt 2023

booože toľko otázok a ona chcela len poslať zadarmo pôdorys 😉 😀

obkladac
7. okt 2023
obkladac
7. okt 2023

@hsjdudhdbd jedna izba sa dá dať ešte vľavo

hsjdudhdbd
autor
9. okt 2023

@tamta ja viem ze sa zato plti ja nechcem dopodrobna podorys a len si ho skopirujes ja chcem len priblizny za ktory sa bikde neplati ako ked na papier napise niekto

hsjdudhdbd
autor
9. okt 2023

@zuzanka.zuzu ale ja nevhcem cel podorys presne metre priecky a vsetky dokumenty k tomu ja vhcem len priblizne ako ked nakreslitr rukou na papier pane boze vy ste ludia ako keby ste nevedeli kolko toho treba na finalny stav projektu co ja s jednym obrazkom zmozem ???? Ajtak to budeme davat projektantovi a co si myslite ze zadarmo?

luccija
9. okt 2023

@hsjdudhdbd už som videla aj taký spôsob, že kuchyňa bola oddelená skleneným rolldorom od obývačky

tilly
9. okt 2023

@tamta chápem, čo si tým chcela naznačiť, preto píšem svoju skúsenosť. Aj za katalógové projekty treba platiť a ja som sa čudovala, ale dávali sme si robiť dvojdom na mieru pred pár rokmi a vôbec to nevyšlo oveľa drahšie, ako katalógový projekt, ku ktorému bolo treba ešte dorábať prípojky. Toto bolo komplet so všetkým a doladené podľa nášho pozemku. Dovtedy sme kupovali katalógové projekty.