Ahojte, chcem sa Vás opýtať, ako máte vyriešené uloženie pohárov na bežné pitie nápojov členov domácnosti. Máte ich stále na kuchynskej linke alebo stole, pri dreze a pod.? Alebo ich stále ukladáte do skrinky? Má každý člen ten svoj? Máte ich na nejakom podnose? Ďakujem za odpovede.
u nas si nikdy nikto nepamata z coho a kedy a kde pil... a ked je pohar pol dna na linke uz z toho ani nik nechce pit. Pohare mame v skrini vsetky, potom si ich polozi kto chce kam chce, a ja to zbieram, ked ot zabudnu po linke a hodim do umyvacky a potom do skrine. Podnos mam, mam tam veci na pitie, ci sirup, mineralku, dzus... co je prave v ponuke, a boli tam aj pohare hore dnom ciste, ale ako pisem, to by som nestihala ani zbierat a doplnat.. oplachnute nechcem aby tam davali, mala by som to stale mokre... cize toto som zrusila. Svokra ma farebne pohare sklenene, kazdy ma svoju farbu, ale tiez sa to rovnako umyva a ona to potom dava na podnos...
bezne v jeden den mam plny suflik umyvacky poharov a salok :D
@guudy Myslela som to inak. Samozrejme aj my máme veľa pohárov rôzneho druhu v skrinke. Asi som sa zle vyjadrila, ja som myslela bežné denné používanie, či po každom napití sa umyjete a schováte do skrinky alebo tie bežne používané sa umyjú a dajú napríklad na nejaký podnos.
umyjú☺
@simca06022011 Tak som to myslela, napríklad na podnose so sirupom, minerálkou, džúsom, hocijakým nealko...
Ja si svoj pohár vláčim po celom dome podľa toho kde práve som a muž má väčšinou pohár v obývačke na pracovnom stole
@simca06022011 Ja nemám umývačku, takže stále tie poháre po každom použití umývam☺
Aha tak, no zvycajne mam 1-2 pohare na den a po pouziti idu do umyvacky. Nasledne do skrinky. Podnos nemame
no tak tak to u nas nefunguje :D podnos je vkuse prazdny, nik nevie kotry pohar je koho a po hodine uz z neho pit nebude nik... polozene je to kade tade, dcera si nosi do izby svoje pitie a moj chlap tiez a ja si naberiem pit a utekam nieco spravi a pohar zabudnem kadetade tiez :D Ak to umyvas po kazdom umyvani, tak si to mozes davat na podnos potom.. a tak dookola.
@simca06022011 Veď to, stále ich umývam, sú tam dva-tri a dávam na podnos k minerálke, sirupu, čo je práve na pitie...
Z akého materiálu máte ten podnos, aby sa to dobre udržiavalo a aj dobre vyzeralo?
ja mam okruhly plechovy, ale to nebol povodne na toto pouzivane, a vyuzivam to len prilezitostne nemam ho stale vylozeny... naozaj len ked sme v kuse doma a nebavi ma flase a sirupy nahanat po celej linke...
U nas sa clovek napije, pohar oplachne (aspon si myslim, ze vsetci oplachuju) a otoci sa hore dnom a polozi na odkvapkavaciu plochu drezu. Pijeme bud vodu z kohutika alebo caj z dzbanu co stoji na linke
Pijem len cistu vodu mam ho na ociach na linke aby som vobec pila stale a vecer ho oplachnem niekedy aj nie. Deti tiez maju salky na linke ked idu jest pit napustaju vodu cistu. Hore v izbach tam len flase s vodou maju. Ja na poschodie s poharom nechodim. Pijem len dolu v kuchyni
V rohu linky máme sklenený podnos z mliečneho skla a na ňom poháre, 1 minerálku, 1 dojčenskú vodu a soda stream. Každý člen rodiny má svoj vlastný pohár, deti s rôznym detským motívom, dospelí podľa výberu a každý používa len svoj. Na konci dňa sa umyjú v umývačke a ráno dajú na miesto. Je to prehľadné, praktické a hygienické.
Mne vystačí pohár, max dva na celý deň, mám ho pri dreze a varnej konvici, alebo chodí somnou po byte. Podnos nemáme, muž pije veľa, ale on si to dáva do umývačky potom. No a starší syn sa napije, posúva sa pri tom po kuchyni a potom položí pohár do stredu čistej prázdnej kuchynskej linky. Bezpečne do stredu. Šľak ma ide trafiť. Keď sa ide napiť o desať minút, vytiahne si nový pohár. Normálne po hodine štyri poháre, ja mu vždy len zakričím, že posuvam pohár k drezu a kolky je v poradí a že už naozaj nemusí vyťahovať ďalšie. Jeho odpoved, nevšimol som si… takže nehrozí podnos, nejak okolo pohárov máme skôr tento problém.
Deti majú každý svoj, podľa aktuálnych preferencií - raz harry poter, potom obľúbení futbalisti, postavičky SW a ja mam tiež zopár svojich. Tie, z ktorých aktuálne pijeme, máme na stole. Kto chce piť, dá si bodu alebo naleje čaj a večer ich umyjem. Inak sú celé dni poruke
3 deti a pohárov denne toľko, že k nám asi celá ulica chodí piť. 😂 Ale už som ich aspoň naučila, aby si ich dávali na linku ku chladničke, tam ich nevidím z obyvačky, iba večer zozbieram spúšť.
Mame v hornej skrinke vsetky pohare. Poharov na vodu mame vyrazne viac ako je clenov domacnosti. Pohare pridelene nemame. A nemame ani male deti ;)