Ahojte, chcem sa spýtať či má niekto podobnú skúsenosť a nevie mi poradiť či robím v niečom chybu. Mám ročnú práčku ale v tom to nieje lebo tento istý problém má aj mama a aj známa - prádlo po vypraní vôbec nevonia po aviváži (ani po pracom prostriedku keď dám bez aviváže a ani s použitím aviváže), skúšala som už rôzne značky aj drahé oleje do priania a pod. Neviem kde môže byť chyba. Prádlo je pekne vypraté, čisté len teda vôňa takmer žiadna. Dávkovač pravidelne čistím a aj samotnú práčku pravidelne prečisťujem. Má niekto podobný problém? Ďakujem za každú radu.
Používaš prací gél?
Používam gély, nepoužívam aviváž a prádlo mi vonia. Čistotou. Po pravde žiadna iná vôňa mi ani nechýba. Aspoň sa na nás nebiju vône prádla a deodorantov
Veď prádlo nemá voňať nijako, keď vonia príliš, je zle vyplachane. Ja teda aviváž nepoužívam, takže to neviem, ako by malo voňať. Mne napríklad prekáža, ak prádlo cítiť. Suseda keď vyvešia, tak cítim až k nám. No to by u nás nik nezniesol. Pre mňa je naj vôňa keď vyschne na slnku a vonia čistotou.
@svetliii možno dávate malé množstvo či už pracieho prostriedku a tým pádom aj avivaz
Ano mam...mne vonia iba po prasku.Myslim si ze u mna je chyba v tom,ze ked nalejem avivaz tak hned odtecie.🤷