Po vypraní prádlo vôbec nevonia

svetliii
26. aug 2022

Ahojte, chcem sa spýtať či má niekto podobnú skúsenosť a nevie mi poradiť či robím v niečom chybu. Mám ročnú práčku ale v tom to nieje lebo tento istý problém má aj mama a aj známa - prádlo po vypraní vôbec nevonia po aviváži (ani po pracom prostriedku keď dám bez aviváže a ani s použitím aviváže), skúšala som už rôzne značky aj drahé oleje do priania a pod. Neviem kde môže byť chyba. Prádlo je pekne vypraté, čisté len teda vôňa takmer žiadna. Dávkovač pravidelne čistím a aj samotnú práčku pravidelne prečisťujem. Má niekto podobný problém? Ďakujem za každú radu.

doriiis
26. aug 2022

Ano mam...mne vonia iba po prasku.Myslim si ze u mna je chyba v tom,ze ked nalejem avivaz tak hned odtecie.🤷

raffaella
26. aug 2022

Používaš prací gél?

svetliii
autor
26. aug 2022

@raffaella skúšala som aj aj.. aj gél aj prášok

raffaella
26. aug 2022

@svetliii pretože väčšinou je dôvod v geli. Keď dáš prášok (nie gél) Persil/Ariel a aviváž, tak vôbec nevonia? Ja používam iba prášok, žiadne gély ani kapsule, len Persil alebo Ariel, aviváž najčastejšie Lenor a prádlo mi vonia aj mesiac v skrini.

viestta
26. aug 2022

Používam gély, nepoužívam aviváž a prádlo mi vonia. Čistotou. Po pravde žiadna iná vôňa mi ani nechýba. Aspoň sa na nás nebiju vône prádla a deodorantov

akvi
26. aug 2022

Veď prádlo nemá voňať nijako, keď vonia príliš, je zle vyplachane. Ja teda aviváž nepoužívam, takže to neviem, ako by malo voňať. Mne napríklad prekáža, ak prádlo cítiť. Suseda keď vyvešia, tak cítim až k nám. No to by u nás nik nezniesol. Pre mňa je naj vôňa keď vyschne na slnku a vonia čistotou.

vani190493
26. aug 2022

@svetliii možno dávate malé množstvo či už pracieho prostriedku a tým pádom aj avivaz

dadka3450
27. aug 2022

@svetliii Ja napriklad nepouzivam avivaz ani ziadne tieto veci. My pouzivame dome eko pracie platky bez chemie k tomu kvapenm esencialny olej aky sa mi paci, teraz mám v oblube citronovu travu, a pradlo vonia tak ako nikdy.