Dobrý deň. Kupili sme si novú posteľ, o pár mesiacov sme našli ploštice. Mam nervy, som najedovaná, máme čistú upratanú domácnosť v novoprerobenom byte. Lenže, dole pod nami je hneď pivnica, nejaký úžasný sused tam skladuje nábytok, obrazy a podobne, vsimla som si plošticu aj vonku na parapete, môže to ísť odtial ? Ďakujem za rady.
@andrejka1974 boze posteľ nás stala aj s matracmi 1500€ od rána plačem... Podlahu sme novu davali vsetko nové skrine na mieru 😭😭😭
musi to byt stres, ale ved zavolajte si firmu a budu sa snazit to vyriesit s co najmensou ujmou
Pokial to mate v pivnici, tak musite dat vediet aj spravcovi..ten vie tiez zabezpecit formu a vystrieka cely blok. Lenze to musi naozaj kazdy suhlasit lebo ked sa to rozlezie a staci ze len jeden nesuhlasi a tam to ostane, tak je to marne vzdy to budete mat spät, zacarovany kruh
Ale ved o postel nepridete ani o nic ine. S hmyzom sa da zatocit, niekedy to trva dlhsie, ale ide to. My sme mali minuly rok blchy, tiez ma islo porazit, odstranovali sme ich 6 tyzdnov. Ale podarilo sa.
To musí byť u vás niekde to tak ľahko neprejde, hľadaj
Môže to byť zo vsadila z pivnice od susedov mne to dcéra doniesla z dss a často je to aj v novom nábytku treba si zavolať firmu na ploštice a vyhodiť posteľ my sme to mali len v detskej postieľke a pod obrazom