Plávajúca podlaha bez šmúh

zazrak1991
2. aug 2022

Ahojte ,prosím vás čím umývate plávajúce podlahy aby ste nemali šmuhy? Pred 3 týždňami sme sa presťahovali do novostavby,mám svetlu podlahu ,a stále mám šmuhy. Myslela som že to bude mopom (mala som už starý ,aj tie návleky neboli bohvieaké) ,tak som na odporúčanie kúpila Viledu ten plochý mop, a na umývanie používam to čo je na obrázku - krásne to prevonia dom ale smuhyyyyyyy všade 🤦 skúšala som aj ocot + umývam horúcou vodou a stále to isté . Poraďte prosím dobry prípravok 🙏
Ešte dodám ,parný mop teraz kupovať nejdem ,to si keď tak vypytam od Ježiška na Vianoce 🙂

cocolino234
2. aug 2022

@zazrak1991 parný mop, žiadny čistiaci prostriedok, podlaha vždy lesklá. Čistiaci prostriedok používam len keď chcem mať prevoňaný byt... mám rada tie fresh vône. 😀

solange7
2. aug 2022

@zazrak1991 zisti si, ci na danu plavacku mozes parny mop pouzivat pred tym nez si ho zakupis.
A kolko davas toho pripravku? Mas uplne hladku podlahu bez drevenej kresby? Skus vymopovat len vodou ci ti tam tie cmuhy ostanu.

daridari11
2. aug 2022

@zazrak1991 Ja som mala veľmi podobný problém, cca pred 20 timi rokmi sme sa nasťahovali do nového bytu, dali sme si plávajúcu podlahu a bola som zúfalá, xy mopov som nakúpila, more prípravkov a stále boli fľaky a čmuhy. Potom mi kamarátka poradila, umývať s avivážou, do vody priliať trochu aviváže, normálne s mopom pretrieť. Robím to už tých 20 rokov a je to fajn. Celkovo je moja podlaha háklivá, keď to porovnám so synovou, to je veľký rozdiel, on má iný odtieň, inú štruktúru, jeho podlahu udržiavať je paráda, moja dá zabrať, ale s tou avivážou je to dobré. Za pokus nič nedáš, vyksúšaj🙂

noami12
2. aug 2022

@zazrak1991 ja taktiež, umývam s avivazou ako pise
@daridari11, a mop si uplne vyzdimam nech neni moc mokry a pritlacim na zem 🙂 ja mam takú do šeda a tiež tam všetko bolo vidieť, ale poznám jeden prípravok ktorý totálne aj odmastni podlahu a ostane uplne bez cmuh len stojí veľa eur a je to 25l bandaska.. 🙂

tanisha
Autor odpoveď zmazal
Zobraz