Plastové okná na loggiu

30. sep 2023

Ahojte🙂
Má tu niekto loggiu v byte uzatvorenú oknami? Chcem konečne poriešiť loggiu bývame v Petržalke a rada využijem loggiu aj v zime. Veľa ľudí ma zasklenie a ja uvažujem o plastových oknách. Budem rada za výhody nevýhody aj za foto🙂

dadis
30. sep 2023

V prvom rade to musi schvalit spolocenstvo vlastnikov, pretoze ide o zasah do vzhladu budovy..za mna by som taketo upravy nepovolovala, niektore bytovky vyzeraju ako budy v slamoch..bezramove zasklenie nie je take rusive..

mistymay33
30. sep 2023

Ja som mala v byte v Petrzalke zasklenu plastovymi oknami. Ja mam velku loggiu cez 4 m a mne to nevyhovovalo, lebo sa otvarali len sve vnuutorne okna a dve vonkajsie boli na pevno. V lete ked som chcela otvorit, tak mi tie dve okenne tabule zavadzali lebo aj ked som otvorila dokoran, tak odstavali od steny. A pri otvoreni tych okien ostaval v strede ram okna, co mi vadilo. Cize zo 4 metroveho balkona som vedela otvorit len dva metre. Mne tie plastove okna a hlavne ten system otvarania vobec nevyhovoval.

kacena4
30. sep 2023

plastove okna na balkone je moj sen, sused to ma, ale ma po celom balkone aj dole, teda ma plastove francuzske okna. je to uzasne. a vnutorne balkonove dvere zrusene aby sa lepsie vetralo a neplesnivelo v zime od chladu, nerosilo sa zvnutra