Dobre rano babyvyjde lacnejšie naplanovat a nasledne kupit kuchynu na mieru v mobelix /ikea a pod alebo na rovnako ako v mensich specializovanych kuchynskych studiach. Q
Špecializované kuchynské štúdio môže rátať aj s neštandardnými rozmermi, prispôsobiť veľkosť presne na mieru priestoru a za to sa pripláca.
IKEA kuchyňa NIKDY
@myrusiatko absolútny súhlas, problém so všetkým, montáž drahá, zle narezaná doska- reklamácia 3mes!!! , dostupnosť tovaru tragédia, kvalita oproti Decodom čo som mala o 80% horšia...
Ahoj my si ideme dat spravit na mieru. Mozes si tam dat co potrebujes. A ratame so sumou okolo 5000 aj so spotrebicmi
(booze neviem ako sa to spravne pise to slovo😂😂😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️) takze snad sa vojdeme do toho😂my budememat v tvare u.
Ak zariaďujete kuchuňu, kde budete dlhodobo bývať, oplatí sa investovať do kvalitného stolára. Prevedie vás návrhom, vyberiete okrem dosák, spojovacích systémov, typov zatváraní, rozmiestnenia, mier, aj montáž, utesnenie.
Baby, otázne je, aký má rozpočet. Ak má rozpočet 1500 eur a fakt s ním nevie pohnúť, moc si toho nenavyberá. Takže autorka skús možno napísať, čo znamená "lacnejšie".
@derdia no neviem ale kamoška plánuje kuchynu, nemá ju tak strašne veľkú ... do U ... a stolár jej nacenil bez spotrebičov na 7500e - najlacnejší stolár podotýkam oslovila viacerých zo žiadosťou o nacenenie.
Ako fakt ak sa zmestíš do 5000e so spotrebičmi tak klobúk dole si myslím, kedže materiály aj na linky ako drevotrieska a kovania šli hore.
My bez spotrebičov, tiež linka do U , len sme dávali naceniť v asku , že v zľave ako nič moc a cena že 4000e tak sme sa pousmiali lebo ani pekná nebola.
@myrusiatko preco nie ikea?
@livka283 draha montaz? Ved tie skrinky sa skladaju skoro same....ja som si skrinky skladala s rocnou dcerou... Kuchynu mam 5 rokov a stale som mega spokojna... Na byte sme tiez davali ikeu a aj mama chce davat z ikey...
@guiseppinka ;) každý podľa chuti, pre mňa je to nekvalitné, komplikovaná komunikácia pri reklamácii atď... mám s čím porovnávať- moja tretia kuchyňa,v treťom dome... aj naši majú od stolára a iná kvalita teda...potrebovala som rýchlo,no oľutovala som na 100x, mám veľkú kuchyňu s veľkým pultom...hore dva rady skriniek atď... vkuse sa niečo nedalo objednať, stále nejaká komplikácia,trebalo skrinky upraviť.... nabudúce už počkám na stolára
Na to má každý iný pohľad. Kamoška si kupovala tiež kuchyňu v ikei, no montovali si ju sami a vôbec som nejak nepostrehla, že by sa na niečo sťažovala. Práve naopak, pochvaľovala si a musím aj uznať, že kuchyňa vyzerá veľmi pekne
My sme chceli najskôr IKEA kuchyňu, ale dali sme si spraviť aj ponuku v menšej firme z Dubnice www.ideainterier.sk. Cena bola podobná, ale v IKEA k tomu ešte prirátali cenu dopravy a montáže, takže boli potom drahší.
Ja som si ju dala urobiť u šikovného stolára, vyšlo ma to lacnejšie a bola som maximálne spokojná 😊
Všade môžeš mať kuchyňu za 2 000 aj za 20 000. Záleží od veľkosti a potom od kvality zvolených materiálov a doplnkov.