Planeo elektro - záruka na bielu techniku

julkaaa1
6. júl 2024

Ahojte riešili ste niekto záruku v Planeo Elektro na bielu techniku? Ruru ? napr ?viete mi povedať kdr nájdem kontakt na servis ? Dnes nám na predajni povedali ze mame vyhľadať na nete a nič sme.nenasli nedali nám kontakt a nájde nám len súkromného ďakujem

egonsk
6. júl 2024

@julkaaa1 teraz sa vacsinou riesi servis s autorizovanym zmluvnym servisom danej znacky, cize ich skontaktujes a dolozis doklad (blocek, dodaci list, atd.. podla toho co je potrebne) a oni uz dalej budu postupovat (poslu technika, alebo kuriera na prevzatie, alebo povedia ako im to mas dorucit).

julkaaa1
autor
6. júl 2024

@egonsk ako som napisala boli sme na predajni a tam nám povedali nech si napíšeme biela technika servis a prvé čo nám nájde nato zavolať a ze technik príde ku nám sa nato pozrieť...to je všetko

egonsk
6. júl 2024

@julkaaa1 precitaj este raz co som napisal .... "autorizovany servis danej znacky" ... cize ked budes ku wirpool volat mora servisaka, moc ti nepomoze.

rozculena
6. júl 2024

tá rúra má nejakú značku a tá značka má servis.Rúra nemá značku "biela technika"
Ja mám z planea pračku whirpool a volala som si do servisu whirpool,nie do planea.

kukuk29
6. júl 2024

@julkaaa1 no v dnesnej dobe na predajni nepochodis... staci si pozriet aku mas znacku rury a vyhladat na internete servis danej znacky.A udaje byvaju aj pribalene v papieroch pri kupe vacsinou...

julkaaa1
autor
6. júl 2024

@rozculena ja vám rozumiem nám povedal nech si vyhľadávač servis bielej techniky píšem co povedal hľadala som pod značkou ale nenaslo nám.nic ..

julkaaa1
autor
6. júl 2024

@egonsk ja tomu rozumiem

rozculena
6. júl 2024

@julkaaa1 čo to je a akú to má značku?

julkaaa1
autor
6. júl 2024

@rozculena samsung rura

egonsk
6. júl 2024

@julkaaa1 https://www.samsung.com/sk/support/zoznam-autor...
... trvalo mi to 10 sekund, dakovat nemusis 😉😅

rozculena
6. júl 2024

@julkaaa1 vážne chceš tvrdiť,že google nenájde servis na samsung??

timea301196
6. júl 2024

Servis nájde Samsung ma super podporu. Riešila som pokazený tv… nebola som si istá išla som da planea v Námestove a tam mi v klude vyhľadal mladý pan číslo aj ked som ho už mala uložené 😀