Philips alebo Delonghi

28. dec 2021

Poradite? Pripadne aky typ? PHILIPS tak to rozmyalam nad 5400 latte go.. ale Delonghi netusim .. poradte 🙏

qetka
28. dec 2021

aj my sme riesili. Zobrali sme nakoniec Philips 5400

autor
28. dec 2021

@qetka a mozem sa opytat rozhodovali ste sa medzi tymito znackami? A podla coho ste sa ro,hodli akurat pre tento dakujem

nmhc
28. dec 2021

My máme Delonghi magnifica S a sme spokojní. Manžel dostal minuly rok na Vianoce

qetka
28. dec 2021

rozhodovali sme sa medzi tym latte go a Delongi primadonna elite experience - obe najvyssia trieda od danwj znacky. Ja som aj volala do Delongi -, lubilo sa mi, ze ten ich mal aj tu nadobu s metlickou na cokoladu, ze sa dalo robit aj studene spenene mlieko a na infolinke mi povedali, ze to ma len ten jediny. Muzovi sa ale nepcilo, ze to ne take umelohmotne a ze to podla neho nevyřdrzi (ta metlicka a tak) Delongi ma tolko druhov, radov, serii, ze som kukala ako puk a nevedela som si vybrat, nevyzna sa v tom nikto. Tak sme si zobrali ten Phillips, proste z dovodu, ze som 2 dni pozerala Delongi a prestalo ma to bavit 😂 Philips mal akciu, ze pri registracii ho mozme do 2 mesiacov vratit, tak smw si povedali, ze skusime. A teda mame ho mesiac a nechame si ho 🙂

A teda Phillips sme vybrali ten, co ma najviac napojov, kedze pijeme hlavne tie mliecne. Aj ked robime nakoniec akoro stale iba latte machiarto a deti spenene mlieko 🙂

petulda333
28. dec 2021

@nmhc my sme dostali tento rok a super je

noemi155
28. dec 2021

Vieš ono dosť záleží aku kavu ty očakávaš
Či to chceš kvôli latte a podobne alebo chceš poriadnu kvalitnú a tuhú kavu
My mame doma ten Philips,stroj dobrý,ale káva je taká jemná,necitis z nej nejakú extra silnú tuhú kavu a to môžeš mat ozaj parádne značkové kávy ,ale mne zas take kávy chutia…
Ten delongi magnifica s majú naši aj svokrovci a tam je káva tuha,kvalitná ozaj pre kavickara
Mne zas taká káva moc nechuti,môj sa jej nevie nabažiť …
Takze ozaj veľmi záleží,či ty vlastne od toho kavovara očakávaš

evinea
5. jan 2022

zalezi aku kavu chces, ci to chces aj ako na kapucino, late a tak alebo len espresso, intenzitu, silu tej kavy si vies uz pomaly na kazdom kavovare nastavit, ze jaku chces, pre mna je Delonghi tak nejako srdcovka alebo jak by som to povedala, my mame a ta kava je neskutocna, to je radost ked rano vstanem a ta vona, ked drahy uz kavu urobi 🙂 my co mame tak sme si ho v Planeu kupovali, tam mali aj ceny dobre 🙂 ale samozrejme, ze je potom velmi podstatne aj to aku kavu budes kupovat

autor
5. jan 2022

@evinea mozem poprosit typ kavovaru?

evinea
16. jan 2022

tento ESAM 420.40.B 🙂 ma aj nahrievac salok, vies si jednym tlacitkom urobit kavu aku len chces, co viacej 🙂