Zdravím dnes my vyhodilo na umývačke chybu E5 ostala tam voda vodu som odstránila umyla a stále mi to ukazuje túto chybu neviete poradiť ako postupovať ďakujem
E5 je podla netu chyba pretecenia. Vtedy by mala umyvacka zavriet privod vody (ak to vie) a zapnut stale odcerpavanie (takze v umyvacke by nemala voda ostat). Na dne umyvacky (nie tam kde davas riad, ale pod tym) je senzor pretecenia (zvycajne plavak), ak tam natecie voda, zopne ho a hlasi takuto chybu. Musis minimalne odstranit vodu tam. A samozrejme odstranit pricinu, ako sa tam ta voda dostala. To moze byt, ze uz v rozvodoch niekde poriadne netesni a tecie, ale aj napr. ja som mal, ze v dvierkach umyvacky bola spina a pocas umyvania netesnili a pretekali.
E5 je podla netu chyba pretecenia. Vtedy by mala umyvacka zavriet privod vody (ak to vie) a zapnut stale odcerpavanie (takze v umyvacke by nemala voda ostat).
Na dne umyvacky (nie tam kde davas riad, ale pod tym) je senzor pretecenia (zvycajne plavak), ak tam natecie voda, zopne ho a hlasi takuto chybu. Musis minimalne odstranit vodu tam. A samozrejme odstranit pricinu, ako sa tam ta voda dostala. To moze byt, ze uz v rozvodoch niekde poriadne netesni a tecie, ale aj napr. ja som mal, ze v dvierkach umyvacky bola spina a pocas umyvania netesnili a pretekali.