Periete v práčke mop a handry z upratovania?

23. okt 2021

Ak áno na koľkých stupňoch? S dezinfekciou? Myslíte ze je to hygienické, ked perieme v nej aj naše veci a veci pre bábätko? Ak neperiete, ako ich čistite?

roja01
23. okt 2021

Jasne, ze periem. Vacsinou na 60st. C. Nemam male dieta, ale ak by bolo, snazila by som sa dat po tychto veciach bavlnene veci, ktore takmer vzdy periem na 90st. C. Tak sa pracka vyvari a moze sa prat pre babatko.

malinovka333
23. okt 2021

Ano periem po kazdom pouziti aj mop aj handry.mam viac ks .neviem si predstavit neprat v pracke.na 60

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzuliennka1
23. okt 2021

samozrejme, periem to na 70stupnov, kludne v pracke potom periem aj nase veci, aj synove detske… a periem bez dezinfekcie, naco….. Vsak ta pracka to preperie, vyplacha, vyzmyka.
Neostane spinava, resp. o nic viac, nez keby si predtym prala cokolvek ine
mimochodom take uteraky a handry z kuchyne - to je porovnatelne spinave ako tie handry a mop, na ktore sa pytas

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
michaela_murinova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
bundle
23. okt 2021

Periem, neviem si predstaviť, že by som ich neprala. Pridávam chlor alebo inú dezinfekciu na prádlo.

domkad
23. okt 2021

Mop a handry vždy preplákam ešte v rukách aby som tu hrubsiu špinu umyla a vyvesim von a tam to uschne. Keď uschne dám do prania kým sa mi nazbiera a potom vyperem. Väčšinou aj mužove staré veci pridám co nosí na doma na spinavsie práce a tak to často periem. A raz do mesiaca púšťam v práčke autocistiaci program s octom a sodou bicarbonou

tehotna40
23. okt 2021

Vždy po použití periem handry aj mop, mame parnu pracku a je tam program čistenia bubna na 80 stupňov, tak to vždy zapnem keď to vyberiem. Keď som nemala takú pracku pustila som vždy potom program na 90 stupňov s trochou octu.

sissy27
23. okt 2021

No a keď perieš tie veci po bábätku okadené, prečurané, ogrcané, to ti nevadí prať si v tej istej pračke svoje spodné prádlo? Alebo keď má nejaká muža robotníka, automechanika, tak na jeho montérky má myslíš extra pračku?
Jasné, že periem aj návleky na mop aj handry na upratovanie, veď chcem zase umývať s čistými…

niekto2hy
23. okt 2021

Dalsia moznost je - kupit hrniec a vyvarit mop a handry na sporaku.

slavomira1980
23. okt 2021

Jasne ze periem, po kazdom pouziti, na 90C s dezinfekcnym pracim praskom

andreatytler
24. okt 2021

Ano periem handry aj mop aj koberce s predsiene a koberceky s kupelne. Po tom ako to vyberiem, necham pracku na prazdno oprat (iba program plakanie a zmikanie aby sa preplachla).