Parný mop

motogirl699
5. jan 2023

Ahojte, máte skúsenosti s parným mopom? Je to dobrá vec, ste spokojené?
Momentálne mám klasický mop Vileda Ultramax. Celý život som ho používala - na plávajúcu podlahu aj na kachličky a bola som veľmi spokojná. Teraz som si ho opäť kúpila, opäť plávajúca podlaha a parkety a zanecháva strašné šmuhy. Je vidno všetky pohyby ako som s ním umývala. Skúšala som aj rôzne čistiace, no v nich chyba nebude, keďže to robí stále.
Preto som myslela, že parný mop by mohlo byť dobré riešenie na peknú podlahu a ešte aj pri bábätku. Pripadne viete mi niečo iné odporučiť?
Ďakujem moc 🙂

kajulqa47
5. jan 2023

@motogirl699 máme parný mop a čmuhy sú stále... nechápem čím to je

petra889
5. jan 2023

@motogirl699 ja mam karcher parny mop a tiež mam šmuhy 😀

motogirl699
autor
5. jan 2023

@kajulqa47
@petra889
To ste ma moc nepotešili 😀

kulumulu123
5. jan 2023

@motogirl699 ja mamvilrdu parny mop a cmuhy nemam 🤷‍♀️

slavomira236
5. jan 2023

@motogirl699 ja mám Kärcher používam len na dlažbu a sú šmuhy na môj vkus podlaha je dosť mokrá dlho schne ...na plavacku nedávam redsej

motogirl699
autor
5. jan 2023

@kulumulu123 a na aké podlahy to používaš?

barboraamatejko
5. jan 2023

aj ja mam parny mop Karcher a veruze ostava velmi mokra podlaha a aj smuhy.. pouzivam ho len obcas ako dezinfekciu (mame drevo, bambus v jednej izbe lakovane, v druhej nie).. inak pouzivam len na zaschnute flaky, napr po malovani, na digestor, kde sa uzadzuje aj mastnota a nechce sa mi to drhnut

kulumulu123
6. jan 2023

@motogirl699 na dlazbu mam v celom dome

kulumulu123
6. jan 2023

@motogirl699 hlavne to za par sekund uschne takze asi preto nie su cmuhy co nesmierne ocenujem

peknykvietok
3. jan 2024

@barboraamatejko treba na začiatku odstrieľať páru do umývadla bez handry,až potom nasadiť handru