Žienky používate parný hrniec 3 kombinácia ? Je rozdiel v chuti zeleniny, či ryže ak sa pripraví na ňom? Uvažujem nad darčekom pre seba.Oplati sa?
@ovaaa aj ja ho pouzivam na knedle...kedysi som v nom zeleninu robila, ale chutovo je to uplne inde, a nevadila by mi ani tak ta chut, ale to, ze telo bolo zvyknute na nejaky tuk k tomu, a normalne to mozog ocakaval, hlada, nenasiel, a citil sa oklamany...😍 zelenina bola na travenie akasi tazsia...
a povedzme si, ze niektore vitaminy su rozpustne len v tukoch, a ten tam chybal...
ale na knedle je bezkonkurencny,
mam TEFAL..
a este ma napadlo, ked som robila zemiaky, boli velmi tazke, hold, ten skrob sa nemal kde odplavit..
Ja parim v tlakovom hrnci z ocele, mam sitko na vlozenie a parenie. Parit jedlo na vysokych teplotach v plaste a jest to by ma nikto nedonutil, plast v mojej kuchyni nema co hladat. Ak to aj nahodou nema bisphanol, tak zmakcovace a ine primesy, ktore sa do jedla uvolnuju. Taktiez teflon. V USA bezi zaloba proti vyrobcom teflonu a sposobeni rakoviny, je o tom skvely dokument v nemcine. Kocky, varte s radostou, ale zdravo ;) Na vysoke teploty pouzivajte uslachtilu ocel, kamen a smalt 🙂 Vareniu zdar 🙂
Ryzu som v nom nevarila, zelenina je fajn ale vyuzivam ho hlavne na knedle a buchty na pare. 3 knedle naraz alebo 15 buchiet to vobec nie je na zahodenie