Ahojte maminky , kucharocky 🥰
Veľmi vás chcem poprosiť o radu , dostala som parný hrniec z druhej ruky. Nemám ku nemu návod. Na internete som vôbec nenašla o návode ani používaní. Prosím ,ak ho niektorá máte doma , poprosím rady typy.Ako ho zapnúť nastaviť , tlačila ku čomu slúžia. Proste aby som ho vedela spojazdniť. Ďakujem moc za pomoc 🙏🙏🙏
vpravo stlač + prípadne - a nastavíš čas, potom stlač vľavo horný gombík (on/off) ale tak hore ho stlač, čím sa ti zapne (pár sekúnd počká a potom už ide). Lebo inak sa zapína nejaký program a to, priznám sa, neviem ovládať. Asi som nečítala návod😀 Ale toto mi teda stačí takto. Dosť som tiež maturovala, kým som na to prišla, lebo sa mi tam motal ten program, teda nejaký časovač a to som nechcela.
@alami ďakujem krásne , ja prvý x idem na ňom robiť a som chcela vyskúšať parené buchty, no nejak to nedávam 😂😂😂
@dominiicka prečo? To dáš. Ja robím bežne. Ulož, zavri, nastav čas, zapni hore len raz ten horný vľavo, ale len akoby jeho hornú časť. A čakaj. On sa spustí.
Bud pri kom keď bude končiť lebo keď pipa, rovno vypína paru, teda aby ti neklesli buchty. Otvor a hneď ich popichaj vidličkou. Na tom veku sa drží voda, keď zdvihnes, tak ho odkladaj v polohe rovno, kým nenahnes, netečie. Aby si si ju nevylilala na tie buchty.
Je to inak dobrý parný hrniec, budeš spokojná.
https://www.tefal.sk/instructions-for-use/csp/2...