Ahojte maminy uz dlhsie premyslam nad kupov tohto parneho cistica, cena je vyhodna. Ale neviem ako bude fungovat, chcem ho hlavne kvoli tomu ze mam bielu lesklu kuchynsku linku a vzdy vsade mam na nej stopy prachu a handrov a prostriedkami sa mi to vsade len roznasa a zle sa to utiera, plus kupelnu mame tiez cisto biele obkladacky az po strop aj na podlahe.. hroza s pratanim.. a este o mesiac nam pride do domacnosti novorodenec. Takze bolo by to vhodne na cistenie ??? Mate nejake skusenosti ?? Dakujem za pomoc
@ni_kca mas asi naivne predstavy o jeho funkcionalite. Parny cistic nie je odstranovat prachu. Parny cistic cisti usadenu spinu, zalepene povrchy, zaschnutu spinu prudom pary, ktore kondenzije a ostava spinava voda, ktoru treba nejakym sposobom z povrchu odstranit.
Ja linku umyvam parnym cisticom, nie zakazdym ale ked dojde na generalny poriadok tak ano. Ale moje dvierka maju epoxidovy lak, takze to znesu. Tak isto pracovna doska je z laminatu, ta to znesie v pohode. Para spinu rozpusti lepsie ako akykolvek saponat, ale tu spinavu vodu treba pozotierat handrou. Ak mas dvierka s rezanymi hranami, tak tam by som sa bala, ze tam zatecie voda
@ni_kca používam aj na domácnosť, ale aj na čistenie auta pri tepovaní. Je to super pomôcka.