Parný čistič Kärcher SC1 Easyfix

malebiele
2. nov 2022

Ahojte, zienky ktora mate presne tento parny cistit, ste s nim spokojne? Potrebujem na klasicke cistenie, nie hlbkove. Na podlahy, sklo v kupelni a sem tam nejake drobnosti. Oplati sa? A co ta nadobka na vodu, citala som ze je vraj dost mala. Na jedno upratanie kolko treba dolievat vodu? Vdaka 🙂

brembo
2. nov 2022

ahoj ja mám SC3-podla mna je praktickejší. Vody spotrebuje minimum. Na SC3 jedna nádrž vystačí na podlahu v celom dome. Skvele čistí podlahy,fugi i sklo. Vodný kamen samozrejme neodstráni. Osobne by som išiel do SC3,nemusíte dvíhat celý stroj,i ked je lahučký.

pondelok01
2. nov 2022

@malebiele ja ho mam zdedeny, a isla by som do nejakeho vyssieho modelu, s vyberatelnou nadobkou na vodu. Tu je nadobka mala, voda sa rychlo minie (ale zaroven dlho nahrieva), a pre doliatie vody musis zasa cakat, kym to trocha vychladne, nepride mi to vobec prakticke.

brembo
2. nov 2022

ako som písal radšej sc3,je síce drahší ale niekolkonásobne praktickejší. Voda sa dá kedykolvek doliat,lebo sa neohrieva celá zásoba vody. Vodu z nádržky dávkuje elektrické čerpadlo do kotla. Nádržka je otvorená a nahriatie trvá minutu. Potom sa dá pracovat nonstop. Pri prvom vypuštaní pary zvykne vystriekat trochu vody,preto odporučam najprv paru puštat do vedra,alebo umývadla.

malebiele
autor
2. nov 2022

@brembo ano pozerala som aj ten SC3 easyfix a tiez sa mi celkom pozdava, aj ta cena nie je taka strasna, dakujem za recenziu 🙂 este sa chcem spytat, pri umyvani podlahy, nie je podlaha prilis mokra, nepusta vela pary/vody?
@pondelok01 dakujem, pojdem teda do odporucaneho SC3 🙂

brembo
2. nov 2022

je vlká,ale nie nakolko ako s mopom. Ja ním robím i plávajucu podlahu. Uschne do max 30 minut,možno i skorej. Je dobré samozrejme podlahu najprv povysávat.

brembo
2. nov 2022

možeta pozriet i vedeá na youtube.