Dievčatá, tie, ktoré máte parnú práčku, ako ste spokojné? Mne moja stará dosluhuje a rozmýšľam, či kúpim zasa klasickú alebo parnú. Reálne skúsenosti mamičiek sú lepšie ako recenzie z e-shopov. Ďakujem za každý postreh. Nechám sa inšpirovať.
@gamura ja v tom vyuzivam program parne osviezenie ci ako.. Ked sa mi nechce zehlit.. Dam do pracky a potom iba poskladam. Tak 15krat do roka to vyuzivam.
Ale uz by som ju druhykrat nechcela. Za mna blbost. Radsej by som investovala do pracky, kde sa da dolozit pradlo pocas prania
Pridám sa, pretože aj ja chcem kupovať pračku a neviem akú.
My mame parnu ale vyberala som taku, kde sa ta para da pridat k roznym programom. Davam ju skoro ku kazdemu praniu a mne to vyhovuje viac. ked kvoli niecomu nedavam paru, tak vidim ze je to pradlo ovela viac pokrcene napriklad
@gamura my sme asi mesiac dozadu kupovali novu LG a ma aj parne pranie ale to su iba 2 programy. A prala som s parou asi iba raz aj to malej plienky. Ako program ked navolim tak je tam 60` neskusala som zmenit teplotu ale vela veci na 60 neperiem... Za mna zbytocnost