Dobry den,
mate niektora v kupelni nieco ine ako dlazbu? Napr.parkety alebo plavajucu podlahu? Zvazujem nieco take, kedze v kupelni nie je podlahove kurenie, pride mi klasicka “kachlicka” studena 🤔
Dakujem
Voda ti plávajúcu zduje, parkety tak isto. Raz je v kúpeľni vlhko a skôr tam vylejes vodu na zem.
Skôr s nejakým odborníkom porozpravaj, čo by sa dalo dať, aby to vydržalo. Možno guma?
My nemáme podlahové a dlažba zimná nie je.
Ano viem, ze vlhko drevo zduje. Ale v dnesnej dobe, ked uz je na trho mozne aj nemozne, som myslela ci nie je nejaka speci uprava 🤷♀️
Pozriem este ten vinil teda 🙂
My mame dlažbu ,je to v pohode ,nie je chladná (ale pod nami v pivnici je teplo,z toho ako s akuri v peci). A mám tam koberčeky,pri východe z vane,sprchy a pre dumyvadlom,čiže nestojis na chladnom,aj keď vystúpis po sprchovaní. Parkety,placka sa ti zduju, to tam ani nedávaj. To som nikomu ešte nevidela popravde
*vinyl 😂🙏🤦♀️
Máme drevenú, už pár rokov na miestach, kde chodíme, masív červený smrek, hrubé dosky. Dlažba je len pod wckom a kúsok pred sprcháčom. Presné detaily neviem, mňa zaujíma hlavne údržba a tá je v pohode. Nič neplesnivie ani nemení tvar.
Mame plavajucu.
@behulka
@gypsomilka dakujem. Ale ma to asi nejaka specialnu upravu, ze? Skusim to teda pozriet.
@sella38 to nepoznam. Pozistujem si aj to 😆 dakujem
@sella38 pozeram to. To sa mi paci 👍 Toto bude asi nase riesenie. Dakujem
Vinyl alebo liata podlaha, pod obe nutný nivelák.
Neviem ci maju speci upravu skor by som povedala ze nemali. Je to podlaha quick step.
Pozri kompozitovu podlahu, je to pekne a hlavne vodeodolne. Mame to v celom dome a potiahli sme aj do wc.
Radsej vodoeodolny vinyl ako plavacka, nedajboze drevena parketa