Parfumované oleje Puella

surinka22
20. máj 2022

Ahojte,nahodne som zistila ze avivaz Puella rozozrala sivodur a aj polyester ktorý skúsila moja kamoška a urobila mi koliesko na medzi kus medzi prackou a sušičkou.Napisala som aj do spoločnosti email uvidím odpoveď.Len ma napadlo pri dlhodobom užívaní môže poškodiť pracku alebo susicku a nie každý má na novú stále a keďže mam nove spotrebiče tak radšej budem naďalej užívať klasické avivaze i keď tieto veľmi pekne voňajú všetky.Ale nestojí mi to za to aby som si pokazila spotrebiče bojím sa.prikladam fotografie.Tymto nechcem nikoho odradiť len som dala moju skúsenosť.

zirafienka
20. máj 2022

Nestraš, ja som včera objednala

inuzv
20. máj 2022

fuha 🙄

surinka22
autor
20. máj 2022

@zirafienka aj ja som chcela ale už nie preto som napísala sem ..ak máš doma skus na obyčajný polyester a zostane lepkane ako po kyseline

surinka22
autor
20. máj 2022

@inuzv veru som v šoku bola a hneď dve kamošky upozornila obe urobili pokus a jedna mi poslala foto po chvíli

surinka22
autor
20. máj 2022

@surinka22
@zirafienka našťastie som mala len vzorky a najmenšiu fľaštičku objednanú

zirafienka
20. máj 2022

Ženy, ja už mám olej v zásielkovni. Dnes mi prišla SMS. Čo sa stane ak to nepreberiem?

surinka22
autor
20. máj 2022

@zirafienka ak si nezaplatila nič pošlú spet

surinka22
autor
20. máj 2022

@zirafienka ako vonia úžas ale mne osobne toto nestojí za to aby som si pokazila práčku susicku .ak máš doma ozaj skus a presvedčís sa sama

zirafienka
20. máj 2022

@surinka22 ja som tiež mala vzorky. Na základe nich som objednala. Neplatila som nič, tak to nevyzdvihnem. Ďakujem ti za info.

surinka22
autor
20. máj 2022

@zirafienka nieje zač človek sa učí cely život na ničom.

stanulienkat
20. máj 2022

Ved vsetky tie vone su chemikalie. Ja sa cudujem, ze v dnesnom prechemizovanom svete, to musite davat este aj do pradla. Si zoberte, co to robi s vasou kozou.

surinka22
autor
20. máj 2022

@stanulienkat všetko je chémia aj šampóny aj sprchové gély aj zubné pasty atď....

stanulienkat
20. máj 2022

@surinka22 áno, ale to potrebuješ k životu. Po použití to opláchnes. Toto máš zbytočne v oblečení a spôsobuje to kožné problémy.

surinka22
autor
20. máj 2022

@stanulienkat áno súhlasím plne co píšeš ale aj pracie prášky mame vo veciach,voľakedy staré matere prababky prali jelením mydlom alebo na potoku co v dnešnej uponáhľanej dobe plnej chémii nieje žiaľ možné.:(

zuzkaa18
1. mar 2023

Ahojte čítala som recenzie a dočítala som že puela dokáže rozozrat polystyrén tak som spravila pokus obyčajná avivaz a puela naozaj puela rozozralo polystyrén som tam aj písala a odpovedali my že som to nesprávne používala.ja som prestala používať je to riadna chemikália keď dokaze rozozrat polystyrén a určite to nieje zdraviu prospešné dávajte si pozor.

caroline_
25. apr 2023

@surinka22 co by nebolo, ved existuju aj ekologicke čistiace prostriedky a drogéria, uplne bezne dostupne

zuzzana12
3. júl 2023

Aj rybí olej rozleptá polystyrén
https://edu.ceskatelevize.cz/video/6048-pokus-n...
Nie som odborník, ale možno to bude podobne aj s olejmi puella...

toninka71
4. júl 2023

Používam ekologicky šetrnu drogériu na výber veľa vôní...ak chcete viac informácií napíšte mi 😉

zirafienka
4. júl 2023

@toninka71 no tak píšem. Poprosím nejakú šetrnú drogériu. Pouč nás