Ahojte,nahodne som zistila ze avivaz Puella rozozrala sivodur a aj polyester ktorý skúsila moja kamoška a urobila mi koliesko na medzi kus medzi prackou a sušičkou.Napisala som aj do spoločnosti email uvidím odpoveď.Len ma napadlo pri dlhodobom užívaní môže poškodiť pracku alebo susicku a nie každý má na novú stále a keďže mam nove spotrebiče tak radšej budem naďalej užívať klasické avivaze i keď tieto veľmi pekne voňajú všetky.Ale nestojí mi to za to aby som si pokazila spotrebiče bojím sa.prikladam fotografie.Tymto nechcem nikoho odradiť len som dala moju skúsenosť.
fuha 🙄
@zirafienka aj ja som chcela ale už nie preto som napísala sem ..ak máš doma skus na obyčajný polyester a zostane lepkane ako po kyseline
@surinka22
@zirafienka našťastie som mala len vzorky a najmenšiu fľaštičku objednanú
Ženy, ja už mám olej v zásielkovni. Dnes mi prišla SMS. Čo sa stane ak to nepreberiem?
@zirafienka ak si nezaplatila nič pošlú spet
@zirafienka ako vonia úžas ale mne osobne toto nestojí za to aby som si pokazila práčku susicku .ak máš doma ozaj skus a presvedčís sa sama
@surinka22 ja som tiež mala vzorky. Na základe nich som objednala. Neplatila som nič, tak to nevyzdvihnem. Ďakujem ti za info.
@zirafienka nieje zač človek sa učí cely život na ničom.
Ved vsetky tie vone su chemikalie. Ja sa cudujem, ze v dnesnom prechemizovanom svete, to musite davat este aj do pradla. Si zoberte, co to robi s vasou kozou.
@stanulienkat všetko je chémia aj šampóny aj sprchové gély aj zubné pasty atď....
@surinka22 áno, ale to potrebuješ k životu. Po použití to opláchnes. Toto máš zbytočne v oblečení a spôsobuje to kožné problémy.
@stanulienkat áno súhlasím plne co píšeš ale aj pracie prášky mame vo veciach,voľakedy staré matere prababky prali jelením mydlom alebo na potoku co v dnešnej uponáhľanej dobe plnej chémii nieje žiaľ možné.:(
Ahojte čítala som recenzie a dočítala som že puela dokáže rozozrat polystyrén tak som spravila pokus obyčajná avivaz a puela naozaj puela rozozralo polystyrén som tam aj písala a odpovedali my že som to nesprávne používala.ja som prestala používať je to riadna chemikália keď dokaze rozozrat polystyrén a určite to nieje zdraviu prospešné dávajte si pozor.
Aj rybí olej rozleptá polystyrén
https://edu.ceskatelevize.cz/video/6048-pokus-n...
Nie som odborník, ale možno to bude podobne aj s olejmi puella...
Používam ekologicky šetrnu drogériu na výber veľa vôní...ak chcete viac informácií napíšte mi 😉
@toninka71 no tak píšem. Poprosím nejakú šetrnú drogériu. Pouč nás
Nestraš, ja som včera objednala