Ahojte zienky, dnes som kupila a hned aj oprala dve pracky s parfumom na pranie herbow wascheparfum z DM, ale teda neviem co sa stalo, ale vobec to z pradla necitit. Dala som davkovanie ako pisu na obale. Ake mate skusenosti vy?
@jjanulienka áno ja používam do sušičky 😊
@lili929 ja to dávam do bežnej aviváže tak 3 kvapky a vonia to inak. Mala som ten zelený a teraz modry
@lili929 Ja som mala tiež Herbow z DM a prádlo krásne voňalo,ale mala som tekutý prášok nejaký eko,ten bol bez vône. Aký prášok si použila? Teraz mám olejové parfémzy do prania horomia a sú skvelé,prádlo vonia krásne a dlho,možu sa používať aj do sušičky.
@alzbetka83 pouzivam persil discs, troska vonalo to pradlo po nich, ale po voni z toho parfumu ani stopy ☹️
@poslednepogo ja mam modry, dala som polovicu vrchnacika a nic :(
@lili929 ja ozaj trochu tak 3cm pásik ako keby keď vytlačíš. Ale dávam to do aviváže Silan
@lili929 Persil je dosť silný,možno preto.
Vône na pranie
Nemate z toho pradlo take suche uplne je ine ako ked avivaz
Ktore osporucate?vonavy domov,vonave pranie alebo ine puella mi nevonia strasne silne a uzich ma kazdy
@dori2 Tak ja som mala uz vsetky, vonal mi kazdy jeden od nich, ale tento asi najviac: https://www.giovani.sk/exclusive-gold/
Mne ta puella strasne smrdi
@ponyza presne, prádlo je tvrdé a škriabe
@ponyza aj mne puella smrdí, nechapem ako ju všetci vychvaľujú😀
Baby tak s odstupom času čo hovoríte na vone? Ja som mala zatiaľ vzorky giovani a sú nádherne a teraz neviem či mám vyskusat aj puellu či je lepšia alebo mám ostať pri giovani.
Ako ste na tom vy čo ste skúsili aj aj ??
Ja ho milujem a používam už len ten 😊 prádlo mi dokonale voni po ňom