Odporucte niekto panvice na indukciu. Nieco co mate rokmi odskusane a overene, co mozem hadzat aj do umyvacky.
Kupila som Tefal - vydulo ich zo spodu, kupila som dve a obom sa to stalo 😑😳
Kupila som Tescoma - po 2och rokoch sa normalne oddelil spodok v jednej vrstve 🫣
Dakujem vopred
Problem nemusi byt vobec v panviciach, ale v tom, ako na nich varis 😉
Ono vela zalezi od toho ako a co varis. Ak na vysoke teploty, ze rychlo rychlo zohriat, tak tie panvice s povrchom znicis rychlo. Tie nie su na dlhe pecenie.
Na rychle vajcia, par palaciniek, orestovat zeleninku par minut, to je OK.
Na rezne, smazenie a taketo je lepsie pouzivat alu panvicu, ta lepsie bude viest teplo. Tej dlho trva pokial sa ohreje, ale dlhsie drzi rovnaku teplotu, aj vysoku.
Ja mam ocelovu/alu panvicu Lagostina. Teflonove od Tefalu, s nejakym tym "lepsim" povrchom ( Titanium rada, alebo tak nejak?) Sluzia dobre, uz par rokov obe.
lidl panvice su aj na indukciu, su vyborne a davam ich aj do umyvacky
@veselo_neveselo mne nejde tak ani o povrch, ten je este oka, ale o to co sa deje s tym spodkom 🫣
Varim taky mix, aj rychlovky aj pomale, kedy ako, ale vsetko 🤷♀️
@veselo_neveselo vyskusam aj tu Lagostinu, vyzera dobre a ocelova moze byt topka 👍
@banalu mam 10 r len Tefalky aj ich davam do unyvacky aj, ked by sa tusim nemala