Ahojte, s akou panvicou na bezne pouzitie mate naj skusenosti? Myslim taku na bezne varenie -prazenica, palacinky, mozno nejaka restovana zelenina, kuracie maso na kocky atd... specialnu na maso mam, ale chcem este nejaky univerzal.. kludne drahsiu, do takychto veci som ochotna zainvestovat. Dakujem
Ja mam najradsej Tescoma panvice, su sice dost tazke, ale milujem na nich robit vsetko, jedlo sa nepripaluje, som velmi spokojna. Napr.: https://www.tescoma.sk/panvica-i-premium-stone-...
Mam výbor u z Kauflandu, takú straka tu s "drevenou" rúčkou a dobre sa na nej robí aj do umývačky môže ísť a ani nebola draha
@viestta tvoje rady maju vzdy hlavu a pätu, ale teraz sa sulam....😁😁😁
Tefal
@stanulienkat keby som doma odfotím. Zas v Kaufe tých panvica nemajú na mrte, a keď ju podľa toho opisu našiel strýko co mu je kuchynské náčinie na 5 km vzdialene, tak ju nájde aj priemerne inteligentný foxterier
urcite tefal
Jedine liatinova. Mam lodge.
Nevyhodou je, ze je tazka a nemoze do umyvacky. Ale zase je uplne zdravotne nezavadna a neznicitelna.
Ahoj toto by aj mňa zaujímalo ja mám jednu Tescoma a je super ( aj ked recenzie su vselijake, ja mam super skusenost ) pouzivam ju uplne na vsetko