Páči sa vám táto obývačková stena?

tralala23
26. sep 2020

Ahojte, nemáte prosim niekto doma túto obývačkovú stenu? 🙏 veľmi sa mi zapáčila, len neviem či ten betón vyzerá dobre aj v reale a nemám veľmi čas behať po obchodoch. Ak by sa u niekoho našla, tak by som bola vďačná za reálnu fotku 😊 prípade aj iný druh nábytku v tomto betónovom dekore 😁

adamka25
26. sep 2020

No ja osobne by som sibten cas vzdy nasla,nabytok predsa nie su leginy do fitka

tatinka
27. sep 2020

Ahoj,ja ju mam ,ak mozem poradit,nekupuj si ju,nekvalitne spracovanie,tiez som to riesila objednavkou cez net este v case tehu kedze som nemhla vtedy po obchodoch behat a stahovali sme sa kratko po synovom narodeni, mame ju uz sice 2 roky v obyvacke,ale planujeme si kupit inu,naozaj nie je kvalitna vobec...

tralala23
autor
28. sep 2020

@tatinka Ďakujem ti krásne za odpoveď. Mohla by som ťa ale poprosiť predsa fotku? Veľmi sa mi páči ten betónový dekor, budem sa obzerať po inej, ale rada by som videla takú reálnu fotku tej farby 😊

marlent
28. sep 2020

Ahoj mamina ma beton ale svetlejsi zial komplet uz dorobenu ju nemam odfotenu

zafir01
28. sep 2020

nie nepaci sa mi

tralala23
autor
28. sep 2020

@zafir01 Ďakujem za nazor, ale neviem prečo koník hodil tento nadpis či sa niekomu páči. Ja som ho nezadavala 😁

zafir01
28. sep 2020

@tralala23 ahaa 😀 a ja reku, aka jednoducha, otazka, tak jednoducho odpoviem 😀 videla som nazivo u vuiacerych. uz tak tri roky " frci " a vacsina z nich ju uz menia. plus, casto ta kvalita je naozaj mizerna.. viem, ze laka ta cena a obrazok je fajn , ale vacsinou su to take papierove nepodarky . skus pozriet nazivo, popozerat material, pochytat si ho, pootvarat skrinky