Páči sa vám môj doma robený veniec?

15. mar 2024

Ahojte, páči sa vam tento enie , mal byt tvar vajca a ruza na spodku tam je len narychlo dana chcem tam dat krajsiu. Dakujem za nazor.

autor
15. mar 2024

Veniec tam malo byt, pardon za chybu. To visiace vajce este upravim aby viselo a vymenim spodny kvet, celkovo je taky nedokonceny este. Ale teda neni nejaký psycho?

doriiis
15. mar 2024

Vôbec nie je psycho.Je veľmi pekný,taký jemny

janettdamian
15. mar 2024

mne osobne tam nesedí žltá a oranžová farba

katka700
15. mar 2024

Autorka, nie je dôležité či sa páči osadenstvu MK. Dôležité je že sa páči tebe 😊

klip0
15. mar 2024

Áno je pekný, podaril sa ti 🙂

autor
15. mar 2024

@janettdamian áno suhlasim, pozeram na to, práve, dakujem.
@doriiis ďakujem, asi je čo vylepšovat. Ale dakujem lebo fakt neviem co si o tom mysliet.
Ste milé, ďakujem.

autor
15. mar 2024

Este ho dokoncim, doplnim kvety inak a zavesim na stuhu, ale sa mi stratila dakde. Som si uvedomila ze to vobec neni lahke robit vence. Radšej si kupim nejaké.

galganka
15. mar 2024

Nie, ale to bude hlavne moja averzia voči umelým kvetom.

iivancova
15. mar 2024

Mne sa páči výber farieb, len ten tvar - ak to má byť vajicko, nedá sa viac poohýbať? Je taký ako keby nevydarený kruh. Ale mne by sa ani taký nepodaril 😀🙂

modrykolibrik
15. mar 2024

Mnr sa pacia farby ale tie vajcia co dole vysia spatia ten dojem a aj ten tvar sa mi nepaci. Inak farebne pekne zladeny

lucia4
15. mar 2024

Je pekný , farebne tiež, trosku upraviť kvietky na vrchu , tvar sa vydaril 🙂 ja som si urobila dva

stanulienkat
15. mar 2024

Pekny.

nikaeli
15. mar 2024

Urobila by som z toho kruh a tie vajíčka dole zvesila. Pôsobia na mňa rušivo. Možno by som ich prilepila po obvode ako kvety. Inak farebne fajn.

autor
15. mar 2024

Aj ja som dlho rozmyslala ze ako nahradim umele kvety, z coho ich vyrobim. Ale som potrebovala nejak vypnut. A teda z krepového papiera isli do kosa. Ten tvar je fakt ..., to je z prútu ohnuté a mozno to napravím do kruhu, povodne to mal byt kruh :D.
Dakujem za rady, lebo ho asi nevyhodim, ale dokoncim aj podla vasich rád. Lucia4, Lucka tá mašlička je pekná velmi, vzorová, to skusim tiez ak naberiem sil z tohto. Zlaté ste žienky velmi dakujem.

domkakvet
15. mar 2024

Paci sa mi, akurat tvar treba viac ohnut, ale inak je pekny.

iivancova
15. mar 2024

Tie vajicka sú podľa mňa v pohode, vyzerá to trocha ako lapač snov 😀 na tvare by som zamakala - buď lepšie vajicko alebo lepší kruh, ale určite nevyhadzovať 🙂

zeldia
15. mar 2024

Mne sa paci dala by som stuhu s mašľou na zavesenie.

dadadada1
15. mar 2024

Áno je veľmi krásny, si veľmi šikovná

dadadada1
15. mar 2024

@lucia4 obdivujem vás 😊

nikaeli
15. mar 2024

určite ho nevyhadzuj, čo si 😉

len_nig
15. mar 2024

Tak ja keď nám byť úprimná, tak mne vôbec nie

jesenzima
15. mar 2024

Mne sa nepáči ...

lucia4
16. mar 2024

@dadadada1 ďakujem ❤️
@autor ďakujem ❤️

andreatytler
16. mar 2024

Pekny.

nika11103
16. mar 2024

Pekný pekne farby taký jemný . Šikovná

mirkava
16. mar 2024

Ved keď sa paci tebe.... 😉

majlo1234
16. mar 2024

Mne nie, ale ja urcite nie som cielovka. Tu na domoch vidim vsade obdobne, tak su asi v kurze 🙂