Osviežovač vzduchu do bytu

azzflo
22. okt 2022

Ahojte, v malom byte mame problem s prevetranim, okna len na jednu stranu, otvorena kuchyna atd., proste vsetky pachy sa drzia dnu velmi dlho.
Je mi jasne ze vsetky bytove vone su chemikalie, ale prirodne esencialne oleje nie su dostatocne, taktiez oprane pradlo a podobne. Nepotrebujem rady typu cista domacnost staci, naco dychat chemiu. Som si toho vedoma.
Hladam teda nejaky osviezovac, zvazujem automaticke sprejove, elektricke do zasuvky, pripadne aj manualne sprejove (nie ale nejake zachodove vone). Mate prosim skusenosti s niecim fakt ucinnym, co prevonia priestor, pohlti ine pachy, nie je to nejaky bolehlav, ale zaroven je to citit?
Skusili sme zatial len vonne tycinky a oleje s palickami, ale vobec to necitit (pritom znama draha znacka).

laura164
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kukulienka999
22. okt 2022

Ja doma čističku vzduchu nemám, sme v dome, ale brat v byte ju ma a naozaj vzduch je lepši. Skús popozerať po niečom takom a moja naj vona do zásuvky, aj každý kto k nám príde sa na ňu pýta a chce ju ti pošlem do správy. Akurát mojej mamke vadi 😁 takze nájdu sa aj ľudia, ktorým nevonia.

marca12
22. okt 2022

@kukulienka999 preco nemozes rovno sem dat tu vôňu?

anjelikdianka
22. okt 2022

@kukulienka999 možem poprosiť aj ja akú vôňu používáš?

kukulienka999
22. okt 2022

@marca12 lebo vždy keď som niekomu niečo napísala, čo používam(v domácnosti, kuchyňu, kozmetiku), našlo sa xy ľudí, ktorí spomínanú vec nemali radi, nevyhovovala im, čo aj chápem, nie každému všetko sadne. Ale namiesto toho, aby aj oni prispeli radou len riešia, kto čo poradil a jaka je to kktina podľa nich. Preto posielam do správy všetko

malinajahoda
22. okt 2022

@kukulienka999 aj ja poprosím správu. Ďakujem.

katie253
22. okt 2022

@azzflo ja ti poradím, kup si olejovú silicu značky Hanes. Nieco citrusove, napríklad lemongras, nakvapkaj zo 5-6 kvapiek do vody do aromalampy, co dávaš dole sviečku a tak to prevonia byt, ze koniec. Mám vyskúšané a to máme dom.
Videla som, ze ich predávajú aj v Nay, pri difuzeroch boli vystavené. Ja objednávam zo stránky Hanes.sk

sisi4
22. okt 2022

@kukulienka999 aj ja poprosim spravu.

sszuzu8
22. okt 2022

Z teddi za 3,50. Mám ho v obývačke a vonia aj o 2 izby ďalej 😀❤️ super vôňa necítiť ju lacno a umelo. Idem si dnes ďalšie kúpiť keďže tento som vzala minule len na skúšku keďže 7 eurovy airwick vôbec nevonal

yvett78
3. feb 2023

@azzflo ja pouzivam do difuzera 100% esencie a krasne to vonia a daju sa aj rozne konbinovat dokopy max 2 typy.Chemiu uz nepouzivam vobec.