Oprava koženky

21. mar 2023

Baby, vy tu viete vsetko, da sa nejako opravit este takato kozenka? Je to vzadu na krku, z vonkajsej strany. Vdaka

melanta
21. mar 2023

Logicky že nedá.

moonlight1210
21. mar 2023

Zakryt nadsitim pasu inej kozenky (aj v rovnakej farbe a kvalite tej povodnej).
Toto inak neopravis.

A najskor ti coskoro zacne praskat a lupat sa uz aj na inych miestach. Kozenka nikdy nebude pracovat ako koza. Ze sa pouzivanim iba vyčiní, rozhybe, roztiahne.

luccija
21. mar 2023

Je to stepovane, tak ak veľmi chcela dokúp si koženku a nech Ti tam niekto nasije a prestupuje ako je na ramenách, ale vyjde Ta to tak finančne, že kúp novú.

trgypadl
21. mar 2023

Uprimne toto len smer kos, bude to len horšie. Staci, ze bude niekede dlhsie stat ta bunda. postupne sa bude supat aj pri dotyku

moonlight1210
21. mar 2023

@trgypadl toto sa mi presne stalo s ozdobnymi putkami z kozenky na jednom svetriku. Po rokoch sa uz pri lahkom dotyku doslova osupali.

viestta
21. mar 2023

Ta kozenka uz dozila, toto nezachrani nic. Dopraj jej odpocinutie vecne v kontajneri na komunalny odpad

trgypadl
21. mar 2023

@moonlight1210 jj ja som mala taky uzasny kabatik s kozenkovymi rukávmi. tiez som myslela, ze to dam opravit, ale to by som krajčírske z vreca vysypala kopu bordelu... Vzdala som to

janne318
27. aug 2023

Zrejme píšem neskoro a bunda je už fuč - no ak by predsa - zmiešaj univerzálny LATEX s modrým DUVULAXom. Oboje kúpiš v predajni farby-laky. Latex je náterová hmota (ergo farba) a Duvilax je lepidlo (v modrom prevedení označený ako prísada do stavebných materiálov). Zmiešaj v pomere 1:1 a tú olupujúcu sa časť s tým natri. Kľudne daj 2-3 vrstvy (každú je potrebné nechať preschnúť, až potom aplikovať ďalšiu). Keďže Latex je zväčša biely, ošetrenú časť napokon zafarbi akrylovou farbou v odtieni bundy. Samozejme to nebude ako nové, ale určite lepšie, ako teraz. No a čo je najdôležitejšie - týmto postupom zaistíš, že sa Ti koženka nebude na tomto mieste už ďalej olupovať. Zastavíš to olupovanie.