Pekný deň, oplatí sa teraz umývať okná? Keďže všade teraz vidím peľ z kvetov
Okna sa neoplati umyvat nikdy. Umyjes zaprsi, umyjes pride saharsky prach, umyjes rozkvitne repka, umyjes suseda ti vykyda cosi cez okno... Ale napriek vsetkemu obcas ich umyt treba, aj keby mali byt ciste len pol dna.
Ja som umyla a asi o 10 minút som na ňom capla 2 veeeeeľmi otravné muchy. Moje nervy, keď som si uvedomila, že teraz bolo čisté a už zase niečo na ňom 😂
Neoplatí, ale raz za čas treba.
Za mna sa neoplati okna umyvat nikdy, otravuje ma to 😂 Teraz prsi a ma prsat dalsie dni, tak to nejak dazd tie pele a bordel z topolov zmyje....potom sa uvidi.
Ja umyvam okna postupne, teraz mam umyte od piatku cele jedno poschodie, zajtra idem natriet ramy este rychlo rano, nech mam pokoj a vybvene. Neriesim ci sa oplati, neoplati, raz ich ma zaondiate, tak umyjem, aleteraz tak ci tak musim, takto zaciatkom leta a na jesen, lebo drevene okna musim "namliekovat" pred sezonou :D
V podstate ale umyvam "skla" okien tak raz za 2 mesiace urcite :D A pelu u nas tento rok lieta malo, cakala som ze pupavy a tak zase budu vsade, ale tento rok zmizli a nic. CIze u nas len prach 🙂
Poutieraj len malý obdĺžnik vo výške očí.😁
@stanulienkat na co? Vsak ked uz cez nich von vidiet nebude, staci otvorit a zisti ci prsi. Kym rozozna ci je den alebo noc, tak je naozaj zbytocne okna umyvat
Odkedy mám kercher,umyvam každý mesiac. Je to rychle a pohodlné
@hnikoletah A co ramy a zaluzie?
@elizabet173 aj ja a kľudne aj každý mesiac 😅 a tie veľké portály malý capka tak to pravidelne 😂
Kto si chce zarobit a prist ich umyt mne na RD? Mam ich celkom dost a nenavidim to 🙂
neoplati 😁 preto som zaplatila jednej pani, ktora ich umyla 😁 win win
Neznasam umyvanie okien, ale konecne som sa tento vikend k tomu dokopala. Take ci sa to oplati alebo neoplati neriesim, umyvam raz za rok, takze niekedy musim. 😄😄😄
@karinka223 neviem čo ty odpovedáš ako malé decko 🙂 keď sa ti nepáči otázka, načo na ňu odpovedáš 🤯 milujem také priblbé poznámky
Dievčatá a nejaký tip na umývanie žalúzií ? Lebo keď ich pretriem handrou, stále polovica (čo sa prekryjú) ostane špinavá alebo mokrá... A po jednej zaradom by som sa asi zbláznila 😂😂
@hnikoletah no tiez by ma zaujimalo, co ramy a zaluzie ak niekto ma. To je na tom to najhorsie. Ci tie umyvas raz za rok??? Pokial viem s karcherom sa umyju cisto len skla, to kazdy chvali..
Keď nemáš lastovičky, tak sa oplatí. Pri nich sa neoplatí umývať vôbec. 😀
Máme 4 hniezda nad oknami. Mama ma presviedčala, že to treba pekne umyť, nakoniec sa rozhodla, že to urobí ona keď ja sa do toho nemám. 😀 Pekne umyla, vyleštila. Vyzeralo to veľmi pekne. Škoda len že len 1 deň. Na druhý už na ňom bolo Ho... A keby len jedno.
@zenulkaaa Ak sa ti dajú odmontovať, tak stiahnuť, odmontovať, hodiť do vane a vysprchovat. Potom sušiť na okne. Ak sa nedajú odmontovať, tak je to tak na par hodín čistenia jednej po druhej 😕
@vkatush ja som vcera prisla na super trik na zaluzie - vysavac s takym malym nadstavcom s kefkou, zaluzie som "zatvorila" a zhora nadol vysavala.. samozrejme nie su dokonale ciste, keby som to utierala mokrou handrou, isla by spina dole, ale aspon od toho prachu je to ciste! neviem, preco mi to nenapadlo skor..
Majú byť celý týždeň búrky. Kašli na to a vyloz nohy, okná počkajú 🙂