Oplatí sa kúpiť zvlhčovač vzduchu?

4. okt 2024

Ahojte, kto mate skusenosti s zvlhčovačom vzduchu oplatí sa kúpiť?

vikusjk
4. okt 2024

Ak mas suchy vzduch v byte/dome tak urcite ano. Ja pustam zvlhcovac cez vykurovaciu sezonu kazdu noc, lebo vzduch je citelne suchsi (vykurovanie, menej casto sa vetra atd). V lete ho nepouzivame vobec, kedze mame v kuse otvorene okna.

kikusenka1
4. okt 2024

@vikusjk ja presne tak isto.

lucia13022023
4. okt 2024

Za mňa určite áno, pokiaľ máš suchý vzduch v byte/dome. My máme taký super, kde si nastavim časovač, vypne sa nad určitú hodnotu vlhkosti sam, a zapne sa sám keď vlhkosť klesne. Je tichý, nesvieti čiže pre nás ideálne v noci hlavne keď kurime.

lubossi
4. okt 2024

tuna je to ak. ak mas nejaku meteostanicu co ti meria vlhkost aj dnuka a je tam hodnota dlhodobo pod 30 tak chod do toho. Pocitmi sa neriad 🙂

autor
4. okt 2024

@lucia13022023 akú značku mate typ

janetinka27
5. okt 2024

Ahoj,kupili sme zvlhcovac a hned sa pokazil (ale to je mimo temu) a kym bol v oprave, zapla som meteostanicu (bola uz zbalena dlhsie v krabici na reklamaciu) a zistila som,ze mame doma vlhkost 60% a vyssie aj bez zvlhcovaca. Treba najprv odsledovat, hlavne ak sa kuri

autor
6. okt 2024

@janetinka27 kde kúpim tu meteostanicu?

janetinka27
6. okt 2024

My sme kupili v lidli, stala cca 25e
Ale po kratkom case prestala ukazovat vonkajsiu teplotu, docitali sme sa,ze sa to stava casto a treba to reklamovat

kris_tin257
6. okt 2024

Ja som riešila kúpu zvlhčovaču keď som s dcérou ležala na pľúcnom oddelení, primárka aj dvaja lekári všetci mi samostatne povedali že kupovať zvlhčovač je zbytočná investícia, že ovzdušie na Slovensku má dostatočnú vlhkosť, že zvlhčovač nič nerieši že stačí pravidelne vetrať a otvárať okná 😊