Ahojte,
chcela by som vyskusat oleje na pranie namiesto avivaze, pri tej nie som spokojna s intenzitou prevonania.
Mate nejake odporucania odkial kupit? Mam rada ciste, svieze, jemne vone - z inych ma boli hlava (sladke vone, tazke vone, koreniste...).
Vdaka za akykolvek tip 🙂
@missviolet tak isto odporúčam vonavydomov.eu
Tiež veľmi nemám rada ťažké vône, je mi z nich zle ale vždy som si podľa opisu a recenzií vybrala a všetky ktoré som vybrala mi sadli, naj ylang alebo diamante
@vmiri dakujem, presne na tie som pozerala 🙂
Na koľko praní je asi tak tá jedna 100ml fľaška?
@andula09 ja som veľmi spokojná, nie len skriňu ale celý dom vonia. Jednak ak preto lebo už zacínam sušiť prádlo vnútri ale aj preto lebo mám v tom opraté aj záclony, deky, obliečky, no proste všetko a cítiť to. S avivážou sa to nedá porovnať, odkedy som skúsila tie oleje tak už len tie používam
Voňavý domov a Il bucato Di Adele 👍
A aj Horomia oleje sú parádne!
@missviolet ja mám z puella zatiaľ tie vzorky, ale za mňa super. Určite kúpim aj väčšie balenie.
Mam ich doma tiez, vyskladala som si to trojbalenie, ktore vide lacnejsie ako ked sa berie len po flasticke. Na zaciatku som davala za stuplik, ktory bol na flaske, ale teraz davam uz len tak za vacsiu polovicku
Ja používam z Puella, momentálne zelený. Nikdy som nič krajšie necítila 😍 a to si naozaj potrpim na to aby všetko voňalo 🤭
Rozmyslam ,ze si objednam aj ja zatial vzorky Puella aby som vedela ,ktora vona je naj.. vydrzi to naozaj dlho na veciach aj po uschnuti?☺️
Používam silice od Hanuš. Stačí nakvapkať cca 7-10 kvapiek a takto mi vyhovuje intenzita vône. Mám aj levanduľu a mätu. Vydržia strašne dlho.
https://www.hanus.sk/eshop/silice/lemongrasova-...
Za mna tiež vonavydomov mne voni najviac diamante ylang ylang👌 Prevoni cely byt ☺️
Baby viete mi odfotiť zloženie olejov z voňavý domov? Na stránke to nemajú uvedené. Sú to teda čisté oleje?
@missviolet Dobry den.Za mna jednoznacne Le Essenze vona Thomas, je to uplne originalne.Deticky vonaju ako babatka aj ked su uz skolaci.Pre mna ako mamicku najkrajsia vona.Periem v nej vsetko a vonia nam cely dom.Je to uz ako keby charakteristicka vona pre nas🙂Nakupujem si stale do zasoby ked som v Taliansku.Ak by bol zaujem napíšte do sukromnej spravy😉
@missviolet za mňa Puella je určite lepšia ako voňavý domov...
Puella je trvácna a pekná vôňa, ale tiež záleží, aký to je mariál a ako staré oblečenie. Giovani olej nevonia zo sušičky vôbec a na sušiaku o niečo viac ako nič...
@marymarry tak to je zvlastne 🙂 toto vyzera skor ako klamliva reklama, pretoze ja mam presne opacnu skusenost. Puella uz na prvy pohlad vyzera ako šrot a tak to bolo aj s trvacnostou jej voni. Giovani som vyskusala len nedavno a bola som velmi milo prekvapena. Oblecenie mi vonia uz dva tyzdne, uteraky tiez. Giovani oleje vyzeraju luxusne na prvy pohlad a take aj su ❤
Myslim ze nie som jedina, kto ma takyto nazor, kedze som videla na Facebooku mnozstvo podobnych komentarov, kde ludia porovnavali prave tieto dve znacky a dokonca vela zakaznikov puelly vraj prechadza k giovani.
dievcata, vonavy domov a vona verde tak to je mega, kto ma rad zeleny caj a citrus tak chodte do toho! mnohe vone ktore som tam vonala maju prilis silne podtony a su sladke jak slak..dalsi skvost je jakoooo od reneho, plackovej mi nevonali ale jej muza tak to je taka dobra vonavka ze to skoda ze to neexistuje ako skutocna vonavka! a taktiez pouzivam od znacky horomia co sa da ist povonat do maderny, tak tie nemaju tazke podtony a nebude vas boliet hlava, uz je to len otazka vasho vkusu..za mna fresh cotton a gold argan 😌
no tak ja som sa zamilovala do tohto napriklad, ako nie je to uplne ze nasilna vona, ale vona prijemne a ani manzelovi vona nevadi
https://www.vonavydomov.eu/olejove-parfemy-do-p...