Ahojte máte niekto vyskúšané všetky tri tie oleje na pranie? Ktorý vonia najlepšie? Ja mám len Pure Baby tak by som chcela vedieť pre porovnanie aké sú ostatne 😊 ďakujem
@izabela181 mam oba oleje a ten cierny je strasny smrad.. 😀 velmi tazka vona, taky bolehlav
@izabela181 od Plačkovej nič ani zadarmo
Ano, ja som spokojna. Najlrajšie vonia olej E a potom ešte A. Skusila som aj luna a ten je otrasny.
Pred pár dňami tu bola totožná téma - https://www.modrykonik.sk/forum/kozmeticke-produkty-a-sluzby/queen-plackova-vonavy-olej-do-prania-2/
keď kúpim iné oleje v 5-balení, tak ma jeden stojí 6€. Tieto Plačkovej sa do balenia dať nedajú, kúpiš len osobitne, za cenu 16€. Nekúpila by som ich, ani keby voňali neviem ako úžasne. Nebudem podporovať takúto osobu a ešte naviac za také prachy.
Mne teda nevoňal ani jeden. Objednala som si na veľké šťastie len vzorky. Ten detský je celý aviril s nejakým púdrom, nič moc a ten Giovani tiež nula bodov. Použila som ich aspoň na mužove montérky 😀 Ale značka Bucato di Adele to je iná káva 🙂)
@srdeenko19 :DDD To nemozete mysliet vazne, toto je reklama ako vyšitá :D tie adele bucato su obycajne talianske avivaze :D o nicom... Zato Giovani presne naopak, brutalna intenzita. Myslim ze treba pozriet realne recenzie asi ked sa niekto chce dozvediet realne fakty, lebo pozeram ze tu na MK sa deju teda aktivity :D ... na Giovani su stovky ak nie tisice komentarov na Facebooku, vsetko podobne pozitivne nazory ako mam ja.
A to bucato adele? nic, nula komentarov, nikde ziadne realne pozitivne recenzie. Modry konik teda ide :D anonymita tu robi svoje :D ...
@ivanatim no to teda myslim vážne, smrteľne 🤣🤣najlepšie vône. Zuza placka nula bodov, humus. 😛
Z jej voni za mňa Pure baby alebo Tropical. Queen je pre mňa ťažká a nieje to moja vôňa, ale 100 ľudí 100 chutí. Plačková má vône v spolupráci s voňavým domovom a okrem jej vôní je na výber ďalších asi 42, tak prípadne poskúšať z tých, z takého množstva si určite nájdeš tú svoju,lebo voňajú krásne a intenzívne.
@srdeenko19 tak s tym suhlasim, jejn vone su obycajne talianske avivaze, ako aj tie bucato adele a kopec dalsich znaciek z Talianska. V Taliansku je presyteny trh a velky tlak na nizkonakladovost, preto su tie vone take slabe.
To je tu posledne dni nejaka propagacia jej produktov ?