Prosím aké používate? Alebo čo používate miesto aviváže? Poradíte dačo konkrétne? Ďakujem
oleje z vonavydomov.eu
Ja oleje z vonavydomov
@lilinka88
@jjanulienka Zienky a ktoru vonu odporucate do pracky? Vseobecne, co odporucate ztadial vyskusat? Ja som ani nevedela, ze nieco taketo existuje.
Mne naviac voni diamante, diamante ylang ylang a neve( to je taká pánska vona) a ešte energia dobre voni.
Treba vyskusat ja som vždy bravala po 5 fľaštičiek aby som vyskúšala čo najviac aby som si našla taku čo mi bude najviac vonat😬
@jjanulienka a ako to dávate do prania ? Ja dávam ako aviváž s octom a teda že po ususeni je to vyprchane.
Ďakujem, skúsim tu sadu. A teda, to kvapkate do priestoru na avivaz?
Viaceré sú pekné,ale najviac mi vonia rada diamante, úplne top je ylang ylang, z pánskych gio gio. Dávam jeden vrchnačik do priestoru na aviváž. Ja dusíme v sušičke a sa mi zdá,že to v nej dosť vyprchá, ale stále je cítiť dosť. Minule za mnou na návšteve chodili, že čím tak pekne voniame 😁 ak sušia na sušiaku,mimo sušičky,tak stačí aj menej dať, vône sú dosť výrazne
@evica17 do priehradky kde ma ísť avivaz. Ja ro dávam potom do susicky a to pradlo vonia v skrini veeeelmi dlho
Chemicky priemysel prosperuje aj kvoli vam 😒
@oli18 a vieš mi povedať,kde mám v paneláku,bez balkóna zohnať slnko a vietor na vysušenie prádla? Prípadne keď prší,sneží? Myslím,že je každého osobná vec čo si dáva do prania. Či ty sa vôbec ani nevonavkujes,nemalujes,nepoužívas deodorant a pod? Tiež je to tvoja vec a nemá ti čo kto hovoriť či to môžeš alebo nemôžeš robiť. Nie každý má možnosť sušiť vonku a nie každému to potom vonia
ja pouzivam puella vone... teraz mam skusobnu sadu z vonavy domov a tie mi nesadli, nie su zle, len mam proste radsej ine vone. Cize najlepsie je asi kupit vzorkovnik a poskusat, co ti najviac vyhovuje 🙂 a ano davam do priehradky na avivaz
@evica17 lenže ja ho ani vonku nemám kde sušiť, nemám možnosť sušiaku na okno a úprimne,mne osobne prádlo sušené vonku v zime, v mraze, absolútne nevonia,skôr smrdí akoby zatuchlinou 🤷 a dnu sušiť nemôžem práve kvôli spomínanej vlhkosti a vyššie sa spomínalo slnko a vietor,nie sušenie dnu. Ja beriem,že každý má svoj názor,svoje zvyky, každému vyhovuje niečo iné. Mne by to prádlo napr nevonalo,ale to neznema,že teraz vás budem odsudzovať a písať vám,že mne smrdite ako bolo vyššie poukázané,že kvôli nám prosperuje chemický priemysel
tiez som si pred nedavnom objednavala tie oleje a podla mna zatial super. pradlo pekne vonia adane vone mi sadli, co sa napriklad pri mnohych avivazach povedat neda
@lilinka88 Čo sa musí, to sa používa. Nejaké vône do prádla, či do bytu nemusia byť. Všade sa hovorí o ekológií, o udržateľných zdrojoch energie, len na MK to ešte nedošlo. Časté témy, ako prevoňať prádlo, byt a čo ja viem, čo ešte. Mnohé zbytočnosti, zaťažujúce nielen životné prostredie, ale aj peňaženku. Ale každý asi musí dozrieť, aby to pochopil.
Ja používam olej do prania zn. Kifra.
@oli18 netvrdila by som,že dozrieť, osobne si o sebe nemyslím,že by som mala byt plný nepotrebnej kozmetiky, čistiace prostriedkov a podobnej chémie, ktorá nemusí byť. Byt prevoniavam difúzorom. A to,že chcem,aby mi prádlo, ktoré mám na sebe zväčša 10 hodín voňalo a cítila som sa v ňom príjemné,je podľa mňa úplne prirodzené. Niekto na seba strieka parfém, niekto používa aviváž/olej. Možno mnoho vecí, ktoré používaš ty,sú zbytočnosť pre mňa. Ale stále to neznamená,že tu budem písať v štýle,že kvôli nám prosperujú chemické spoločnosti, nič iné životné prostredie a sme nedozreté
Ahojte, ak by mal niekto záujem, dostala som olej do pradka 500 ml le essenze diamante ylang ylang. Vôňa mi nesadla, rada posuniem.
Ja pouzivam vonne perlicky.