Oleje do prania

19. sep 2022

Prosím aké používate? Alebo čo používate miesto aviváže? Poradíte dačo konkrétne? Ďakujem

martinkaxp
19. sep 2022

Ja pouzivam vonne perlicky.

lilinka88
19. sep 2022

oleje z vonavydomov.eu

jjanulienka
19. sep 2022

Ja oleje z vonavydomov

martinkaxp
19. sep 2022

@lilinka88
@jjanulienka Zienky a ktoru vonu odporucate do pracky? Vseobecne, co odporucate ztadial vyskusat? Ja som ani nevedela, ze nieco taketo existuje.

jjanulienka
19. sep 2022

Mne naviac voni diamante, diamante ylang ylang a neve( to je taká pánska vona) a ešte energia dobre voni.
Treba vyskusat ja som vždy bravala po 5 fľaštičiek aby som vyskúšala čo najviac aby som si našla taku čo mi bude najviac vonat😬

evica17
19. sep 2022

@jjanulienka a ako to dávate do prania ? Ja dávam ako aviváž s octom a teda že po ususeni je to vyprchane.

autor
19. sep 2022

Ďakujem, skúsim tu sadu. A teda, to kvapkate do priestoru na avivaz?

lilinka88
19. sep 2022

Viaceré sú pekné,ale najviac mi vonia rada diamante, úplne top je ylang ylang, z pánskych gio gio. Dávam jeden vrchnačik do priestoru na aviváž. Ja dusíme v sušičke a sa mi zdá,že to v nej dosť vyprchá, ale stále je cítiť dosť. Minule za mnou na návšteve chodili, že čím tak pekne voniame 😁 ak sušia na sušiaku,mimo sušičky,tak stačí aj menej dať, vône sú dosť výrazne

jjanulienka
19. sep 2022

@evica17 do priehradky kde ma ísť avivaz. Ja ro dávam potom do susicky a to pradlo vonia v skrini veeeelmi dlho

oli18
19. sep 2022

Chemicky priemysel prosperuje aj kvoli vam 😒

evica17
19. sep 2022

@oli18 a čo odporúčas ty ?

oli18
19. sep 2022

@evica17 na pranie cokolvek, to byt musi. A potom slnko a vietor. Chemie mame vsade dost, nemusite ho davat tam, kde to nie je nevyhnutne. Setrite si zdravie, aj planetu.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lilinka88
19. sep 2022

@oli18 a vieš mi povedať,kde mám v paneláku,bez balkóna zohnať slnko a vietor na vysušenie prádla? Prípadne keď prší,sneží? Myslím,že je každého osobná vec čo si dáva do prania. Či ty sa vôbec ani nevonavkujes,nemalujes,nepoužívas deodorant a pod? Tiež je to tvoja vec a nemá ti čo kto hovoriť či to môžeš alebo nemôžeš robiť. Nie každý má možnosť sušiť vonku a nie každému to potom vonia

bayuska
19. sep 2022

ja pouzivam puella vone... teraz mam skusobnu sadu z vonavy domov a tie mi nesadli, nie su zle, len mam proste radsej ine vone. Cize najlepsie je asi kupit vzorkovnik a poskusat, co ti najviac vyhovuje 🙂 a ano davam do priehradky na avivaz

evica17
19. sep 2022

@lilinka88 n okno sa dajú dať také sušiče a sušia vonku. My sme to mali tak na byte.

evica17
19. sep 2022

@oli18 ďakujem. Ja som bola v Tom že tie oleje vonné sú nie tak skodne. Periem v domácom prášku a v domácej avivazi kam dám trošku vínneho oleja z lekárne. Ako snažím sa čo najmenej používať tej chémie.

evica17
19. sep 2022

@miriam11 môžem poprosiť aké prírodné aviváže ?

lilinka88
19. sep 2022

@evica17 nemám ani možnosť sušičov na okno
Ale aj keby som mala, nebudem tam sušiť prádlo v daždi alebo cez zimu čiže aj tak by som tam skúsila len pár mesiacov v roku...

evica17
19. sep 2022

@lilinka88 moja mamina susila aj cez zimu tam prádlo,prykrila ho zvrchu igelitom, a v zime s tiež voda sublimuje z prádla,čiže sa vysuší a už len dosusis dnu. Ja susim primárne vonku,nakoľko nechcem mať vlhkosť doma a následne plesne.

lilinka88
19. sep 2022

@evica17 lenže ja ho ani vonku nemám kde sušiť, nemám možnosť sušiaku na okno a úprimne,mne osobne prádlo sušené vonku v zime, v mraze, absolútne nevonia,skôr smrdí akoby zatuchlinou 🤷 a dnu sušiť nemôžem práve kvôli spomínanej vlhkosti a vyššie sa spomínalo slnko a vietor,nie sušenie dnu. Ja beriem,že každý má svoj názor,svoje zvyky, každému vyhovuje niečo iné. Mne by to prádlo napr nevonalo,ale to neznema,že teraz vás budem odsudzovať a písať vám,že mne smrdite ako bolo vyššie poukázané,že kvôli nám prosperuje chemický priemysel

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucks6
19. sep 2022

tiez som si pred nedavnom objednavala tie oleje a podla mna zatial super. pradlo pekne vonia adane vone mi sadli, co sa napriklad pri mnohych avivazach povedat neda

oli18
19. sep 2022

@lilinka88 Čo sa musí, to sa používa. Nejaké vône do prádla, či do bytu nemusia byť. Všade sa hovorí o ekológií, o udržateľných zdrojoch energie, len na MK to ešte nedošlo. Časté témy, ako prevoňať prádlo, byt a čo ja viem, čo ešte. Mnohé zbytočnosti, zaťažujúce nielen životné prostredie, ale aj peňaženku. Ale každý asi musí dozrieť, aby to pochopil.

solida1
19. sep 2022

Ja používam olej do prania zn. Kifra.

lilinka88
19. sep 2022

@oli18 netvrdila by som,že dozrieť, osobne si o sebe nemyslím,že by som mala byt plný nepotrebnej kozmetiky, čistiace prostriedkov a podobnej chémie, ktorá nemusí byť. Byt prevoniavam difúzorom. A to,že chcem,aby mi prádlo, ktoré mám na sebe zväčša 10 hodín voňalo a cítila som sa v ňom príjemné,je podľa mňa úplne prirodzené. Niekto na seba strieka parfém, niekto používa aviváž/olej. Možno mnoho vecí, ktoré používaš ty,sú zbytočnosť pre mňa. Ale stále to neznamená,že tu budem písať v štýle,že kvôli nám prosperujú chemické spoločnosti, nič iné životné prostredie a sme nedozreté

bejkka
7. mar 2023

Ahojte, ak by mal niekto záujem, dostala som olej do pradka 500 ml le essenze diamante ylang ylang. Vôňa mi nesadla, rada posuniem.

waw7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz